menu

Voor wie?

Klantadministraties slim, snel en foutloos verwerkt

Breng rust aan in de boekhouding van jouw klanten met Zenvoices als jouw slimme digitale collega. Met alle administraties op orde kun je doen waar jij blij van wordt: meerwaarde bieden voor je klant. Of je nou 10, 100 of 1000+ administraties wilt beheren en automatiseren. Zo snel, slim en veilig is boekhouden nog nooit geweest!

Plan een demo event

Jouw uitdagingen zijn verleden tijd

Je herkent het vast: je collega’s zijn razend druk, er moeten nog veel lastig te verwerken bonnen worden ingeboekt en de piek van de volgende kwartaalmaand staat je al op te wachten. Was er maar slimme software die ervoor zorgt dat je jouw boekhouduitdagingen kan vergeten en kan concentreren op wat er echt toe doet… Dat is waar Zenvoices jou uit de brand helpt.

Facturen worden op het laatste moment aangeleverd add

Jouw klanten worstelen met losse bonnetjes en rondslingerende facturen. Wat zij willen doen is ondernemen, niet nadenken over bonnen indienen. Met onze mobiele app dienen ze eenvoudig hun facturen in. Zenvoices geeft je daarna razendsnel een boekingsvoorstel. Een makkelijke handeling voor jouw klanten, voor jou een vlotter proces.

Je kan niet automatiseren zoals jij dat wilt add

Loop je tegen de beperkingen van jouw huidige factuurverwerkingsoplossing aan? Bij Zenvoices ben jij de regisseur van de automatisering. Onder jouw regie richt je de factuurverwerkingsflow precies in zoals jij dat wilt. Geen beperkte keuze in condities, maar alles automatiseren zoals jij in gedachten hebt.

Veiligheid en compliancy zijn nog altijd een lastig punt add

Jouw accountancykantoor moet voldoen aan strenge wet- en regelgeving en je wilt dat jouw software net zo veilig is. Terecht! Zenvoices verwerkt data binnen de EER en is ISO-27001 gecertificeerd.

Je hebt nog steeds openstaande vacatures add

Nieuwe collega’s vinden is lastig en kost tijd, maar dat hoeft niet te gelden voor de boekhouding van jouw klanten. Zenvoices neemt het proces vanaf de binnenkomende factuur tot aan de boeking uit handen, zoals jij dat wilt. Jij behoudt de regie.

Onze klanten

Deze kantoren zijn al helemaal zen in factuurverwerking

De voordelen van Zenvoices

Daarom wil jij met Zenvoices werken

eye_tracking
100% technologie

Laat onze zelflerende technologie het werk doen. Alle facturen, bonnen en orders worden realtime herkend door onze high-end software. Daar heb jij geen omkijken meer naar.

prompt_suggestion
Alles automatisch onder jouw regie

Hoe je het proces tot aan de boeking automatiseert, ligt helemaal in jouw handen. Richt het proces naar jouw wensen in, dan doet Zenvoices de rest. Jouw boekhouding gaat bijna als vanzelf, maar je behoudt de regie.

team_dashboard
Up-to-date dashboarding

Je wilt realtime inzicht in de cijfers. De proces- en performancedashboards van Zenvoices helpen je daarbij. Je hebt dus altijd actuele stuurinformatie om het automatiseringsproces optimaal in te richten.

vpn_lock
100% vertrouwen

We zéggen niet alleen dat we kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk vinden, maar we handelen er ook naar. Daarom is Zenvoices ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd. Onze informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement zijn dus op het niveau dat je mag verwachten.

Klaar voor meer zen en minder zorgen in jouw boekhouding?

Ontdek wat Zenvoices voor jouw accountants-of administratiekantoor kan betekenen. Probeer onze software 30 dagen gratis of plan een vrijblijvende demo.

Automatiseer onder jouw regie

Je factuurverwerking automatiseren moeilijk en tijdrovend? Niet met Zenvoices. Onze software is zo ontwikkeld dat iedereen factuurverwerking kan automatiseren. Je maakt zelf de koppeling met je boekhoudpakket en richt de Zenvoices-omgeving in zoals dat het beste werkt voor jouw organisatie. Binnen enkele minuten verwerk jij al je eerste facturen en stel je je eerste automatiseringsregels in.

Liever niet zelf aan de slag? De consultants van Zenvoices kunnen je van A tot Z begeleiden bij de implementatie. Behoefte aan training? Een trainer brengt het kennislevel van jouw interne en externe gebruikers op peil met een (online) workshop. Ook als je juist support wilt bij de automatisering helpen we je op weg. We brengen je graag in contact!

Ben jij klaar om de boekhouding van jouw klanten te automatiseren?

Advies Anno Nu

Voorheen splitsten we complexe facturen handmatig. Met de regelherkenning van Zenvoices worden nu ook deze facturen automatisch geboekt.

- Iris Meulendijks | Eigenaar

Bekijk case

KIBO Accountants

Wij vinden vooruitgang en aandacht belangrijk. Hoe meer we automatiseren, hoe meer tijd we overhouden voor contact met onze klanten.

- Jan-Anton Houweling | Assistent accountant en IT-manager

Bekijk case

Ervaar het gemak van Zenvoices en start een proefperiode