menu

Jouw financiële administratie slimmer en sneller

Facturen realtime verwerkt en geen bonnetjes meer op je bureau. Het klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet! Zenvoices is de slimme digitale collega die rust en orde in jouw administratie brengt. Zo snel, slim en veilig is je boekhouding nog nooit geweest.

Plan een demo event

De oplossing voor jouw administratieve uitdagingen

Kwijtgeraakte facturen, dubbele handelingen en wachten op de handtekening van de directeur zijn verleden tijd met Zenvoices. Onze slimme software zorgt dat jij bijna geen omkijken meer hebt naar jouw financiële administratie. Jij voert de regie, Zenvoices doet de rest.

De systemen waarin je werkt zijn onoverzichtelijk add

Klik je nu telkens heen en weer tussen systemen en voer dezelfde taken in meerdere programma’s uit? Zenvoices ondersteunt jou, niet andersom. Onze software is zo ingericht dat jij er als gebruiker eenvoudig mee aan de slag kunt. En kom je iets tegen dat beter kan? Dan denken we graag mee. Zo wordt Zenvoices iedere keer weer beter.

Je bent te veel tijd kwijt aan facturen verwerken add

Ben je weleens bonnetjes kwijt? Of blijven facturen te lang hangen in het verwerkingsproces? Met Zenvoices heb je daar geen last meer van. Jij levert het document aan en het boekingsvoorstel staat razendsnel voor je klaar. Nog sneller werken? Bepaal regels en voorwaarden en stel automatisch boeken in om nog efficiënter te werk te gaan.

Facturen wachten te lang op goedkeuring add

Je hebt al een paar mails gestuurd maar je collega zet maar geen handtekening… Dat gebeurt met Zenvoices niet meer. Je richt het autorisatieproces zo in dat de een factuur volgens bepaalde voorwaarden, op het juiste moment, naar de aangewezen collega gaat. Deze collega krijgt een melding van de Zenvoices app en kan waar en wanneer dan ook autoriseren. Makkelijk, automatisch en snel geregeld.

Veiligheid en compliance vind je lastige vraagstukken add

Voldoen aan alle privacy- en veiligheidseisen is lastig als dat niet jouw core business is. Maar belangrijk is het zeker. In Zenvoices worden facturen en belangrijke documenten 10 jaar bewaard in het digitale archief, inclusief audittrail. Of dat veilig is? Absoluut! Zenvoices is ISO-27001 gecertificeerd.

Onze klanten

Deze bedrijven zijn al helemaal zen in factuurverwerking

Ontdek de voordelen

Daarom wil jij met Zenvoices werken

smartphone
Aanleveren in de app

Bonnetjes en facturen uploaden jij en je collega’s snel en eenvoudig met de mobiele Zenvoices app voor iOS en Android. Staan er facturen voor je klaar ter goedkeuring? Dan kun je die ook in de app bekijken en autoriseren.

schema
Goedkeuringsflows zoals jij ze wilt

Richt goedkeuringsflows in op basis van voor jou relevante voorwaarden, zoals grootboekrekening, kostenplaats of project. Handig: pas na definitief goedkeuren worden facturen betaalbaar gesteld in je boekhoudpakket.

support
Alles automatisch onder jouw regie

Je automatiseert het proces tot aan de boeking precies zoals jij dat wilt. Wat wil je automatiseren en wat niet? Jij maakt de keuzes, Zenvoices doet de rest. Zo gaat jouw boekhouding bijna als vanzelf, maar behoud je ook regie.

vpn_lock
100% vertrouwen

Kwaliteit en betrouwbaarheid hebben onze prioriteit. Dat zeggen we niet alleen, we handelen er ook naar. Daarom is Zenvoices ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd. Informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement zijn dus op het niveau dat je mag verwachten.

Klaar voor meer zen en minder zorgen in jouw boekhouding?

Benieuwd naar wat Zenvoices voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer onze software 30 dagen gratis of plan een vrijblijvende demo.

Zenvoices als jouw partner in factuurverwerking

Zorgeloos, snel en veilig. Dat geldt niet alleen voor het verwerken van administraties maar ook voor de implementatie. Voordat je het weet kun je al aan de slag met Zenvoices. Binnen enkele minuten facturen verwerken en beginnen met automatiseren? Dat kan!

Kom je er even niet uit? De artikelen in ons online helpcentrum zorgen ervoor dat je zo weer door kan. Of start een chat met onze supportcollega’s. Zij kennen Zenvoices door en door en zorgen ervoor dat jouw vraag snel beantwoord is.

Als je meer hulp nodig hebt, helpen onze consultants je bijvoorbeeld bij het inrichten van goedkeuringsflows en het trainen van collega’s. Dan kun jij volledig ontzorgd aan de slag met Zenvoices.

Van Bieren

We zijn gegroeid en efficiënter gaan werken, mede dankzij Zenvoices.

- Henriette van Looveren | Co-founder en operationeel manager

Bekijk case

Cooper Projectrealisatie

Dankzij de koppeling tussen Exact Online Bouw en Zenvoices doen we geen dubbele handelingen meer in de administratie. Facturen worden nu automatisch aan een verplichting gekoppeld. Dat scheelt veel tijd.

- Max Coppens | Mede-eigenaar en operationeel directeur

Bekijk case

CtrlChain

Het boeken van een digitale factuur kost met Zenvoices nog maximaal 2 seconden. Handmatig kostte deze handeling ons 30 tot 60 seconden per factuur.

- Nik Vries | Business Controller

Bekijk case

Ervaar het gemak van Zenvoices en start een gratis proefperiode