menu

Cooper Projectrealisatie over automatisch matchen van inkoopfacturen en leverbonnen

Over Cooper Projectrealisatie

Cooper Projectrealisatie richt zich op renovaties en transformaties in metropoolregio Amsterdam. Het bedrijf met zo’n twintig medewerkers renoveert en transformeert gebouwen tot woningen of kantoren voor de verhuur of verkoop. Na 17 jaar ondernemen is Cooper Projectrealisatie een bekende naam onder vastgoedeigenaren in Amsterdam. Max Coppens is mede-eigenaar en operationeel directeur en is onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe systemen: “We vertrouwen inmiddels volledig op Zenvoices. De koppeling werkt. We doen alleen nog achteraf controles.” 

Gebruikt Zenvoices voor

Koppelt Zenvoices met:

– Exact Online Bouw

Geen dubbele handelingen meer

Max: “We werkten al een tijd met Exact Online Bouw en zijn daar heel tevreden mee. Het is solide en betrouwbare software. Via iemand bij Exact Online Bouw leerden we Zenvoices kennen.” Cooper Projectrealisatie werkte op dat moment met andere scan en herken software. Dit programma had zijn beperkingen. Een factuur werd in de scan en herken software ingeboekt en moest daarna handmatig in Exact Online Bouw gekoppeld worden aan een verplichting. Deze dubbele handelingen kostten veel tijd.  

Zenvoices heeft een koppeling met Exact Online Bouw en daarom zijn dubbele handelingen verleden tijd. De twee losse acties zijn teruggebracht naar één automatische gebeurtenis. Met Zenvoices kan Cooper Projectrealisatie inkoopfacturen en leverbonnen automatisch aan elkaar matchen.  

Verplicht factuurformat voor een snelle verwerking

Cooper Projectrealisatie vraagt of leveranciers facturen indienen volgens een specifiek format. Dit zorgt ervoor dat verplichte informatie op de bon staat en de automatische factuurverwerking in Zenvoices soepel verloopt. Daardoor matcht het bedrijf al veel inkoopfacturen en leverbonnen automatisch. 

Tijdens één jaar werken met Zenvoices…

  • Worden 8.000 facturen een stuk sneller verwerkt dankzij de koppeling met Exact Online Bouw. 
  • Zijn er geen dubbele handelingen meer in de financiële administratie. 
  • Ervaren medewerkers snelle hulp van de helpdesk als zij ergens tegenaan lopen. 

Max zegt te vertrouwen op Zenvoices. Door de samenwerking tussen de verschillende softwarepakketten is er veel controle. “Er kan weinig misgaan, de koppeling werkt. We doen alleen achteraf controles.” Cooper Projectrealisatie groeit, maar dankzij Zenvoices hoeft er niemand extra aangenomen te worden op de administratieafdeling. De factuurverwerking gaat tegenwoordig een stuk sneller. Collega Nicolette Vellekoop van de financiële administratie vult aan: “We kunnen in Zenvoices nog verder automatiseren. Dat gaan we de komende tijd stap voor stap doen.”  

Gebruikt jouw organisatie Exact Online Bouw en wil je ook de stap zetten naar het automatisch matchen van inkoopfacturen en leverbonnen? Zenvoices is officieel partner van Exact Online Bouw. We kijken graag met je mee om te zien wat Zenvoices voor jou kan betekenen.  

Ervaar het gemak van Zenvoices en start een proefperiode