menu

Zenvoices – simply smarter

Als finance-professional word je dagelijks geconfronteerd met een stortvloed aan taken. Je wilt vooral een luisterend oor zijn voor je organisatie of klant en vanuit je financiële expertise advies geven over cruciale beslissingen. Maar de hectiek van alledag haalt je vaak in. Bonnetjes stapelen zich op, de directeur of klant blijft ondanks herhaalde herinneringen stil over die ene factuur, en die vacature die al maanden openstaat, blijft oningevuld.

Dit leidt af van waar je écht waarde kunt toevoegen. En daarom is Zenvoices ontwikkeld. Onze software brengt rust in je administratie, zodat jij je kunt concentreren op wat er werkelijk toe doet.

Visie

Een zorgeloze boekhouding voor elke finance-professional

We willen dat elke finance-professional zich zorgeloos kan richten op waar hij of zij écht waarde kan toevoegen. Geen gedoe met bonnetjes, handmatige controles of onnauwkeurige boekingen. Met Zenvoices creëren je een wereld waarin administratie geen last meer is, maar een kans om te excelleren.

Missie

De snelste, slimste en veiligste factuurverwerkingsoplossing

Onze zelflerende, AI-gedreven technologie en slimme tools om automatisch te boeken zorgen voor een eenvoudige, nauwkeurige en efficiënte factuurverwerking. Onze software en organisatie zijn ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd.

Het verhaal achter Zenvoices

Zenvoices, opgericht door Nik Schuiling, ontstond uit de behoefte om repetitieve administratieve taken te stroomlijnen en automatiseren. In 2016 zag Zenvoices het levenslicht, met een duidelijk doel: menselijk handelen terugbrengen tot een minimum door een 100% technologische factuurverwerkingsoplossing te bieden aan finance-afdelingen, administratie- en accountancykantoren.

Inmiddels is Zenvoices uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met meer dan 20 medewerkers. We verwerken vele tienduizenden administraties en onze groep klanten bevat kleine ondernemers, middengrote bedrijven met een eigen administratie, administratiekantoren en top-10 accountancykantoren. Ondanks onze snelle groei verliezen we echter nooit het belangrijkste uit het oog: jouw gemoedsrust. Dat maakt Zenvoices de slimste keuze op de markt.

2016: Oprichting

Zenvoices wordt opgericht door Nik Schuiling. In het huis van zijn ouders worden de eerste regels code geschreven.

2017: Productlancering

De eerste versie van Zenvoices ziet in 2017 het levenslicht. Al snel kozen tientallen bedrijven en administratiekantoren voor Zenvoices omdat ze geloofden in het product. Veel van deze bedrijven zijn nog steeds klant en daar zijn we trots op.

2019: Koppelbaar en automatiseerbaar

In 2019 is het mogelijk Zenvoices te koppelen met de meest vooraanstaande boekhoudpakketten en kunnen boekingen volledig geautomatiseerd worden. Het doel om een 100% technologisch alternatief te bieden aan handmatige handelingen is daarmee behaald, maar daarmee komt geen eind aan de doorontwikkeling van Zenvoices of de drive om het product steeds beter te maken.

2021: ISO-gecertificeerd

Veiligheid en kwaliteit staan bij Zenvoices hoog in het vaandel. Daarom wordt besloten om de processen en het bedrijf te laten ISO-certificeren. In 2021 behaald Zenvoices zowel het ISO 9001- als ISO 27001-certificaat.

2021: Vijf jaar groei

Zenvoices viert in 2021 het 5-jarig bestaan. In de tussentijd is er een hoop veranderd. Er is intrek genomen in een kantoorpand in Bennekom en inmiddels bestaat het Zenvoices-team uit meer dan 10 werknemers.

2022: Automatisering op omgevingsniveau

In december 2022 releasen we weer een mooie nieuwe feature. Het instellen van automatisering kan nu ook op omgevingsniveau over alle administraties heen. Een belangrijke functionaliteit voor accountants- en administratiekantoren.

2023: Eerste editie Zenvoices Connect

In september 2023 organiseren we de eerste keer ons eigen klantevent: Zenvoices Connect. Op een stralende dag komen 100 medewerkers van accountants- en administratiekantoren bijeen om onder andere te luisteren naar de presentatie van Nik over regelherkenning.

2023: 20.000 administraties en 1 miljoen facturen

In 2023 bereiken we twee belangrijke milestones: voor meer dan 20.000 bedrijven worden facturen in Zenvoices verwerkt en voor de eerste keer worden er één miljoen facturen door Zenvoices verwerkt in een maand tijd.

2024: Factuurherkenning op regelniveau

In 2024 wordt realtime factuurherkenning op regelniveau geïntroduceerd. Hierdoor kunnen ook complexe facturen met meerdere regels worden herkend en (automatisch) verwerkt.

2024: Een nieuw kantoor

Zenvoices groeit stevig door en ons kantoor in Bennekom wordt te klein. In juni 2024 nemen we intrek in een statig nieuw kantoorpand in Ede op loopafstand van het station. Met op zolder een prachtige ruimte waar we zelf kleinschalige events en trainingen kunnen verzorgen.

Ons team

Het team van Zenvoices bestaat uit meer dan 20 enthousiaste medewerkers die zich iedere dag inzetten om het boeken van facturen slimmer, sneller en veiliger te maken.

Nik Schuiling
CEO
Anne-Marie Vos
CCO
Anouk van Asselen
Management assistent
Jörg Linschoten
Customer success manager
Murat Ozkurt
Senior accountmanager
Luuk de Jongh
Accountmanager
Aurelia Verduin
Junior accountmanager
Jèsel Broekema
Teamlead support
Anne Burgstede
Support specialist
Johanan van Eckeveld
Support specialist
Martijn Cornelissen
Support specialist
Gilian van der Laan
Full stack developer
Antheus van Steenvoorden
Tech lead
Benjamin de Haan
AI tech lead
Sven Bakkenes
Full stack developer
Damir Kairzhanov
Full stack developer
Ilya Zinckevich
Data scientist
Arman Murzabulatov
Front-end developer
Yurii Humenskyi
Technical writer
Andrii Parashchuk
Full stack developer
Geert Otter
Marketingmanager

Kom jij ons team versterken?

We zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die met ons meegroeien. Nieuwsgierig? Bekijk onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.