menu

Functies

Betalen in de betaalmodule

Ervaar het gemak van de betaalmodule van Zenvoices, waarmee je ook het laatste deel van het factuurverwerkingsproces automatiseert zoals jij dat wilt. De betaling doe je binnen je eigen vertrouwde bankomgeving en is dus helemaal veilig.

Plan een demo event

Zo betaal je met Zenvoices

Is de factuur aangeleverd en verwerkt in Zenvoices en hebben de juiste collega’s tijdens het autorisatieproces hun goedkeuring gegeven? Dan staat alleen de betaling nog op je te wachten. Ook dat kun je regelen via Zenvoices. In één workflow kun je factuurherkenning, automatisch boeken, goedkeuren, archiveren en betalen inrichten. Precies zoals jij dat wilt. Jij bent de regisseur van jouw Zenvoices-omgeving.

1. Beheer betaalrekeningen en factuuroverzicht
2. Selecteer facturen voor betaling
3. SEPA-bestand maken en overboeken

Beheer betaalrekeningen en factuuroverzicht

In jouw Zenvoices-omgeving kan je eenvoudig bankrekeningen toevoegen en beheren. Een overzicht van openstaande en vervallen facturen vind je in de betaalmodule. Daar kun je eenvoudig betaalopdrachten aanmaken.

Selecteer facturen voor betaling

De facturen waarvoor je een betaling wil voldoen selecteer je in de betaalmodule. Je kunt ervoor kiezen om een individuele factuur of meerdere facturen tegelijk te betalen.

SEPA-bestand maken en overboeken

Zenvoices maakt een XML-bestand aan voor SEPA-betalingen. Dat kan een verzamelbetaling zijn voor meerdere facturen, of een bestand voor een enkele factuur. Dit bestand importeer je in jouw eigen bankomgeving. Daarna voer je de betaling uit.

Ervaar het gemak van de betaalmodule in Zenvoices

merge_type

Afhandelen in één centrale omgeving

Behoud het overzicht over de betaalstatus van je facturen en voer de betalingen uit in dezelfde omgeving. Verschillende handelingen in meerdere systemen is met Zenvoices verleden tijd.

folder_copy

Genereren op leverancier- of administratieniveau

Betaalopdrachten genereer je automatisch op het gewenste niveau. Jij bepaalt zelf welke leverancier of administratie wordt meegenomen in het betaalbestand.

account_balance

Betalen in je eigen bankomgeving

Verwerk de betaling veilig in je eigen online bankieromgeving. Verplichte toegang tot jouw boekhoudpakket is niet meer nodig. Jij bepaalt wat elke gebruiker kan in jouw Zenvoices-omgeving.

Probeer onze betaalmodule nu 30 dagen gratis

Benieuwd naar de betaalmodule van Zenvoices en wat deze voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer Zenvoices 30 dagen gratis of plan een geheel vrijblijvende demo.

Betaal slimmer met Zenvoices

tune
Controle over je betaalproces

Kies zelf in welke mate je je factuurverwerkings- en betalingsprocessen automatiseert. Jij houdt de regie, Zenvoices doet het werk.

start
Eenvoudige implementatie

Onze software is gemakkelijk in gebruik te nemen en koppelt met elk toonaangevend boekhoudpakket. Binnen no time verwerk jij de eerste facturen met Zenvoices!

mark_unread_chat_alt
Snelle support

Heb je een vraag? Ons supportteam voorziet je snel van een antwoord als je er zelf even niet uitkomt. Stel je vraag via de chat of bel ons even op.

euro
Aantrekkelijke tarieven

Zenvoices is aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast kan je volledig vrijblijvend uitproberen of onze software en de betaalmodule passen bij jouw wensen.

Veelgestelde vragen over de betaalmodule

Is in Zenvoices te zien welke facturen nog betaald moeten worden?  add

In zowel het dashboard als het overzicht van de betaalmodule is inzichtelijk welke facturen nog betaald moeten worden.

Is het mogelijk om een verzamelbetaling te verrichten?  add

Ja, het is mogelijk om een verzamelbetaling uit te draaien. Echter niet elke bankomgeving ondersteunt het verwerken van verzamelbetalingen.

Kan ik via Zenvoices gespreid betalen?   add

Ja, dit is mogelijk.

Heeft Zenvoices een koppeling met mijn bankomgeving? add

Er is geen rechtstreekse koppeling met de bank. Met de betaalmodule van Zenvoices kan een SEPA-betaalbestand gegenereerd worden welke vervolgens in je bankomgeving geïmporteerd kan worden.

Hoe wordt er gecontroleerd op spookfacturen? add

Zenvoices controleert of het herkende IBAN-nummer van de factuur overeenkomt met de IBAN dat is vastgelegd in de stamgegevens van de relatie.

Ervaar het gemak van Zenvoices en start een proefperiode