Zenvoices logo
Zenvoices logo

Zenvoices, slim voor accountants & boekhouders

Geef de financiële administraties van jouw kantoor een boost. Met Zenvoices kun je optimaal digitaal samenwerken met klanten om sneller en makkelijker facturen te verwerken.

Probeer 30 dagen gratis Plan een demonstratie 085 3038853

Welke oplossingen bieden we?

Zenvoices biedt jouw kantoor een voordelige totaaloplossing om factuurverwerking realtime en betrouwbaar te automatiseren met machine learning en cognitieve factuurherkenning.

Hoe werkt het?

Klanten of medewerkers e-mailen e-facturen, gescande facturen en/of digitale facturen naar Zenvoices of uploaden ze met de mobiele app. Voor de verwerking van facturen kan je vervolgens met behoud van regie generiek of per administratie instellen hoe je het proces tot aan boeking wilt automatiseren.

Uniforme werkwijze voor meerdere boekhoudpakketten

Met Zenvoices kan je kiezen voor UBL conversie en een koppeling met diverse bekende boekhoudpakketten. Hierdoor kan je met een uniforme werkwijze en vanuit één oplossing de facturen en bonnen van je klanten verwerken.

Over onze organisatie

Bij Zenvoices staat een team van specialisten met achtergronden in artificial intelligence, finance en purchase to pay processen voor je klaar om jouw organisatie te ondersteunen het maximale uit onze oplossingen te halen. Zowel grote, als middelgrote accountantskantoren, boekhoudkantoren, bedrijven en non-profit organisaties vertrouwen op de software van Zenvoices. We staan bekend om onze innovatieve insteek en onze snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak. Zenvoices werkt volgens de ISO 27001 norm (informatiebeveiliging) en de ISO 9001 norm (kwaliteitsmanagement). De dagelijkse leiding is in handen van software ontwikkelaar en datawetenschapper Nik Schuiling (MSc).

Meer informatie
  • Facturen en bonnen automatisch herkennen en verwerken
  • Optimale digitale samenwerking tussen klant & kantoor
  • Aanlevering via e-mail, scan, Dropbox, PEPPOL of mobiele app (Android en iOS)
  • Online archief met documenten, boekingshistorie en uitgebreide zoek/filter mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijke workflow
  • Gratis opstartondersteuning
  • Uniforme werkwijze voor het boeken facturen in meerdere boekhoudpakketten
  • Zelflerende software voor optimale herkenning
  • Ondersteuning voor PDF, Word, Excel, scans, afbeeldingen en elektronische facturen (UBL)
  • Uitgebreide digitale autorisatie mogelijkheden