menu

David Accountants over de support binnen Zenvoices en de meerwaarde van het helpcentrum.

Zenvoices ging in gesprek met David Verhagen, eigenaar en oprichter van David Accountants en Gert Leeijen, Operations Officer binnen David Accountants.

Over David Accountants

Na een intensieve samenwerking hebben VHP Accountants en David Accountants besloten om zich samen te voegen en verder te gaan onder de naam David Accountants. Bij David Accountants kun je vertrouwen op professionals die niet alleen oog hebben voor de administratie en status van de onderneming, maar ook voor de mens daarachter. Er wordt gewerkt met drie krachtige pijlers die Operations Officers, Financial Officers en Coach Officers worden genoemd, waardoor iedere klant de juiste service en aandacht krijgt van administratie tot jaarrekening en van sparringpartner tot maatwerk.

Achtergrond

De aanleiding om met factuurverwerkingssoftware te gaan werken was simpelweg dat digitaliseren een belangrijke rol speelt en ‘’ouderwetse schoenendoosklanten’’ niet echt meer zouden moeten bestaan, aldus Gert. ‘’Een relatie van ons werkte met Zenvoices en was hier erg enthousiast over’’ vertelt Gert. ‘’Zo kwam Zenvoices in 2017 bij ons in beeld.’’ Er is toen door Nik Schuiling op kantoor een demo gegeven en naar aanleiding daarvan is (het toenmalige) VHP Accountants een proefperiode gestart. Vanuit VHP werd er al gewerkt met Zenvoices.

”Zowel via chatsupport als het helpcentrum wordt uitstekende ondersteuning geboden. Er wordt snel gereageerd en ideeën worden goed opgepakt.‘‘

Waarom Zenvoices

Naar aanleiding van de proefperiode is er vrij snel definitief de keuze gemaakt om met Zenvoices te gaan werken. ‘’Na afweging was Zenvoices gewoon de betere partij’’ vertelt Gert. De manier van aanleveren en het snel adhoc facturen inboeken was doorslaggevend bij deze keuze. ‘’Met Zenvoices is de administratie snel up-to-date. We kunnen administraties tussentijds bijwerken.’’ Na het fuseren van VHP en David Accountants, is David Accountants met Zenvoices blijven werken. ‘’Scan & herken neemt veel werk uit handen en zorgt ervoor dat veel tijd bespaard wordt op het inboeken. De inrichting kost eenmalig wat werk, maar zodra dat staat levert het veel winst op.”

Werken met Zenvoices

Gert werkt sinds 2017 met Zenvoices en is erg te spreken over de samenwerking. ‘’Het werken met Zenvoices verloopt heel fijn. In het begin was de snelheid nog niet helemaal naar wens, maar dat is destijds verholpen en aanzienlijk verbeterd” vertelt Gert. ”Zowel via chatsupport als het helpcentrum wordt uitstekende ondersteuning geboden. Er wordt snel gereageerd en ideeën worden goed opgepakt.’’ Het meedenken door medewerkers van Zenvoices ziet David Accountants echt als een meerwaarde. Daarnaast is Zenvoices gefocust op het ontwikkelen van mogelijkheden om factuurverwerking steeds beter te automatiseren. David Accountants gebruikt Zenvoices voornamelijk voor het boeken van inkoop- en verkoopfacturen, betalen en het digitaal archief. ”De archieffunctie zorgt ervoor dat we alles makkelijk terug kunnen vinden. Daarnaast leggen we bij iedere nieuwe klant uit hoe zij gebruik kunnen maken van de mobiele Zenvoices app. Klanten vinden dit erg fijn.”

Toekomst

Zoals het nu verloopt is David Accountants erg blij met Zenvoices. ”Het enige wat eventueel nog verbeterd kan worden is de herkenbaarheid van pinbonnen” vertelt Gert. ”Dan zou het helemaal perfect zijn.” Als we kijken naar de toekomst denkt David dat het uiteindelijk zo moet zijn dat de administraties en misschien zelfs het maken van de jaarrekeningen met software en data-analyses vrijwel geautomatiseerd kan gaan verlopen. Het klantcontact en persoonlijk advies wordt dan belangrijker ten opzichte van de financiële informatie en dat is waar David Accountants op inspeelt. ‘’Wij richten ons ook op het stukje coaching omtrent het welzijn van organisaties en het onderhoud van klantrelaties’’ aldus David.

Tip van David: het is belangrijk dat bedrijven zich focussen op waar zij goed in zijn en dat vervolgens zo optimaal mogelijk inrichten. ‘’Blijf dicht bij jezelf en ga geen gekke uitstapjes maken naar iets waar anderen goed in zijn.’’