Zenvoices logo
Zenvoices logo

Slimme factuurverwerking voor e-Boekhouden.nl

Zenvoices is officieel partner van e-Boekhouden.nl. Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in e-Boekhouden.nl. Zenvoices helpt je door middel van machine learning en cognitieve factuurherkenning om jouw factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren. Je e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar je beveiligde Zenvoices administratie of uploadt deze via de Zenvoices app. Vervolgens bepaal je zelf of je de facturen na handmatige controle, of geheel automatisch op basis van jouw voorkeuren wilt verwerken in e-Boekhouden.nl.

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen 085 3038853
e-Boekhouden.nl logo

Bekijk onze oplossingen voor e-Boekhouden.nl gebruikers

Belangrijkste voordelen

 • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
 • Scherpe tarieven
 • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
 • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
 • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
 • Overzichtelijke workflow
 • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Interesse gewekt?

Snel, veilig en voordelig kun je het gemak van onze software voor slimme factuurverwerking ervaren. Start direct met een 30 dagen gratis proefperiode of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Hoe werkt Zenvoices?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in e-Boekhouden.nl.

Facturen digitaal autoriseren

Zenvoices biedt e-Boekhouden.nl gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Zenvoices Premium integratie met e-Boekhouden.nl

 • Ingelezen facturen worden in e-Boekhouden.nl geboekt als een in- of verkoopboeking.
 • Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in e-Boekhouden.nl.
 • Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit e-Boekhouden.nl.

Over e-Boekhouden.nl

Het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl maakt e-boekhouden eenvoudig. Met het boekhoudprogramma blijft er tijd over voor dingen die er echt toe doen: uw onderneming, vereniging of stichting. e-Boekhouden.nl is een compleet online programma voor administratie, boekhouden en factureren. Zenvoices is voor gebruikers van e-Boekhouden.nl de innovatieve partner voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. Onze gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) is voor veel e-Boekhouden.nl gebruikers de reden om met Zenvoices te werken.

Raadpleeg voor meer informatie onze partnerpagina.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.