Zenvoices logo
Zenvoices logo
Visma logo

 

Zenvoices voor Visma eAccounting

Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Visma eAccounting. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in Visma eAccounting. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices.

De belangrijkste voordelen voor Visma eAccounting gebruikers

  • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
  • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
  • Online archief conform archief- en privacywetgeving
  • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
  • Scherpe tarieven
  • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
  • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
  • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
  • Overzichtelijke workflow
  • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Interesse gewekt?

Ervaar direct het gemak met onze 30 dagen gratis proefperiode of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Hoe werkt Zenvoices met Visma eAccounting?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Visma eAccounting.

Facturen autoriseren met Zenvoices en Visma eAccounting

Zenvoices biedt Visma eAccounting gebruikers optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Integratie met Visma eAccounting

Ingelezen facturen worden in Visma eAccounting geboekt als een (concept) inkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage.

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Visma eAccounting.

Administraties, dagboeken, crediteuren, debiteuren, btw-codes, grootboekrekeningen, projecten en kostenplaatsen worden automatisch opgehaald uit Visma eAccounting.

Aan de slag met Zenvoices voor Visma eAccounting?

Visma eAccounting kan je zeer gemakkelijk koppelen aan Zenvoices. Snel, veilig en zonder investeringen vooraf kan je binnen enkele minuten aan de slag gaan.

Start direct met een gratis 30 dagen proefperiode of neem contact op voor een demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Over Visma eAccounting

Visma eAccounting biedt de online oplossing voor de facturatie en boekhouding van zzp'ers, mkb'ers en andere ambitieuze kleinere ondernemers. Zenvoices is voor gebruikers van Visma eAccounting de innovatieve partner voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. Onze gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) is voor veel Visma eAccounting gebruikers de reden om met Zenvoices te werken.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.