Zenvoices logo
Zenvoices logo
SnelStart logo

 

Zenvoices voor SnelStart

Zenvoices is officieel partner van SnelStart. Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in SnelStart. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in SnelStart. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices.

Met Zenvoices kan je naast inkoopfacturen ook verkoopfacturen automatisch inlezen en boeken in SnelStart.

De belangrijkste voordelen voor SnelStart gebruikers

  • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
  • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
  • Online archief conform archief- en privacywetgeving
  • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
  • Scherpe tarieven
  • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
  • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
  • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
  • Overzichtelijke workflow
  • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Interesse gewekt?

Ervaar direct het gemak met onze 30 dagen gratis proefperiode of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Hoe werkt Zenvoices met SnelStart?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in SnelStart.

Facturen autoriseren met Zenvoices en SnelStart

Zenvoices biedt SnelStart gebruikers optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Integratie met SnelStart

Ingelezen facturen worden in SnelStart geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage.

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in SnelStart.

Administraties, dagboeken, crediteuren, debiteuren, btw-codes, grootboekrekeningen en kostenplaatsen worden automatisch opgehaald uit SnelStart.

Aan de slag met Zenvoices voor SnelStart?

SnelStart kan je zeer gemakkelijk koppelen aan Zenvoices. Snel, veilig en zonder investeringen vooraf kan je binnen enkele minuten aan de slag gaan.

Start direct met een gratis 30 dagen proefperiode of neem contact op voor een demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Over SnelStart

Met als insteek boekhouden eenvoudig en begrijpelijk te maken voor ondernemers, kan SnelStart al sinds de jaren 80 op een grote groep vaste en nieuwe gebruikers rekenen. Het faciliteren met oplossingen voor administratieve vraagstukken is de rode draad in de ontwikkeling van het administratiepakket. Met de innovatieve oplossing voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie is Zenvoices de gecertificeerde partner voor automatische factuurverwerking in SnelStart. Onze gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android &iOS) zorgen ervoor dat inkoop- en verkoopfacturen sneller en gemakkelijker in SnelStart worden verwerkt

Raadpleeg voor meer informatie onze partnerpagina op de website van SnelStart.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.