Zenvoices logo
Zenvoices logo

Slimme factuurverwerking voor SnelStart

Zenvoices is officieel partner van SnelStart. Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in SnelStart. Zenvoices helpt je door middel van machine learning en cognitieve factuurherkenning om jouw factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren. Je e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar je beveiligde Zenvoices administratie of uploadt deze via de Zenvoices app. Vervolgens bepaal je zelf of je de facturen na handmatige controle, of geheel automatisch op basis van jouw voorkeuren wilt verwerken in SnelStart.

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen 085 3038853
SnelStart logo

Bekijk onze oplossingen voor SnelStart gebruikers

Belangrijkste voordelen

 • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
 • Scherpe tarieven
 • Naast inkoopfacturen ook verkoopfacturen automatisch inlezen en boeken
 • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
 • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
 • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
 • Overzichtelijke workflow
 • Online support in een uitgebreid helpcentrum
 • G-rekening ondersteuning

Interesse gewekt?

Snel, veilig en voordelig kun je het gemak van onze software voor slimme factuurverwerking ervaren. Start direct met een 30 dagen gratis proefperiode of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Hoe werkt Zenvoices?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in SnelStart.

Facturen digitaal autoriseren

Zenvoices biedt SnelStart gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Zenvoices Premium integratie met SnelStart

 • Ingelezen facturen worden in SnelStart geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage.
 • Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in SnelStart.
 • Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit SnelStart.
 • Bij het boeken heb je de mogelijkheid om aan te geven welk deel van het factuurbedrag in SnelStart betaald moet worden op een g-rekening.

Over SnelStart

Met als insteek boekhouden eenvoudig en begrijpelijk te maken voor ondernemers, kan SnelStart al sinds de jaren 80 op een grote groep vaste en nieuwe gebruikers rekenen. Het faciliteren met oplossingen voor administratieve vraagstukken is de rode draad in de ontwikkeling van het administratiepakket. Met de innovatieve oplossing voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie is Zenvoices de gecertificeerde partner voor automatische factuurverwerking in SnelStart. Onze gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android &iOS) zorgen ervoor dat inkoop- en verkoopfacturen sneller en gemakkelijker in SnelStart worden verwerkt

Raadpleeg voor meer informatie onze partnerpagina op de website van SnelStart.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.