menu

Evenementen

Exact Live 2024

Exact Live is hét evenement waar de nieuwste technologische ontwikkelingen, kennisdeling en netwerken samenkomen. Van cloud tot AI, van boekhouding tot ERP en van werkgeverschap tot leiderschap. Een bruisende dag vol nieuwe inzichten, die jou de kans geven om voorop te lopen.

Zenvoices is als sponsor aanwezig op Exact Live 2024 in Ahoy, Rotterdam. Hebben we jou daar gesproken, of ben je de link naar deze pagina op onze beurswand tegengekomen? Dan ben je hier aan het juiste adres om verder met Zenvoices in contact te komen.

Plan een Zenvoices demo event

Zenvoices op Exact Live

Heb jij ons ontmoet op Exact Live? Dan komen we graag verder met je in contact. Op deze pagina vind je een overzicht van succesverhalen van onze klanten. Daarnaast kan je op onze website meer informatie vinden over onze software.

Wil je graag meer van Zenvoices zien? Plan dan een demo met een van onze medewerkers of sluit een gratis en vrijblijvend proefabonnement af.

Advies Anno Nu

Voorheen splitsten we complexe facturen handmatig. Met de regelherkenning van Zenvoices worden nu ook deze facturen automatisch geboekt.

- Iris Meulendijks | Eigenaar

Bekijk case

CtrlChain

Het boeken van een digitale factuur kost met Zenvoices nog maximaal 2 seconden. Handmatig kostte deze handeling ons 30 tot 60 seconden per factuur.

- Nik Vries | Business Controller

Bekijk case

Cooper Projectrealisatie

Dankzij de koppeling tussen Exact Online Bouw en Zenvoices doen we geen dubbele handelingen meer in de administratie. Facturen worden nu automatisch aan een verplichting gekoppeld. Dat scheelt veel tijd.

- Max Coppens | Mede-eigenaar en operationeel directeur

Bekijk case

KIBO Accountants

Wij vinden vooruitgang en aandacht belangrijk. Hoe meer we automatiseren, hoe meer tijd we overhouden voor contact met onze klanten.

- Jan-Anton Houweling | Assistent accountant en IT-manager

Bekijk case

Van Bieren

We zijn gegroeid en efficiënter gaan werken, mede dankzij Zenvoices.

- Henriette van Looveren | Co-founder en operationeel manager

Bekijk case

Ervaar Zenvoices: start een proefperiode of plan een demo