menu

Factuurverwerking automatiseren met Zenvoices

Automatische factuurverwerking: laat Zenvoices het werk doen

Zitten er nog veel repetitieve, menselijke handelingen in het verwerken van je inkoopfacturen, zoals invoeren, controleren en corrigeren? Met Zenvoices verwerk je je facturen slimmer. Richt AI-gedreven geautomatiseerde factuurverwerking in en besteed minder tijd aan het boeken en goedkeuren van facturen.

Wat is automatische factuurverwerking?

Geautomatiseerd facturen verwerken, ook wel automatisch boeken, betekent dat dat jij menselijke handelingen uit je factuurverwerkingsproces elimineert. Acties als facturen handmatig uploaden, regels invoeren in je boekhoudpakket, een boeking controleren en goedkeuren, laat je gedeeltelijk of volledig over aan slimme factuurverwerking software zoals Zenvoices.

Wanneer je over wilt gaan op automatische factuurverwerking in een (commerciële) organisatie, speelt de goedkeuring of accordering van facturen vaak ook een grote rol. Je wilt natuurlijk geen facturen inboeken die nog niet zijn geaccordeerd of geautoriseerd. Vaak gaat accordering gepaard met mail op mail, reminders en zelfs uitgeprinte facturen. Door middel van onze slimme tool voor digitaal facturen accorderen, laat je dit proces ook automatisch verlopen.

Onze klanten

Deze klanten maken gebruik van geautomatiseerde factuurverwerking

Ga voor de automatische, digitale factuurverwerking met Zenvoices

Aan de slag gaan met geautomatiseerde factuurverwerking is eenvoudiger dan je denkt. Zenvoices koppelt namelijk laagdrempelig en eenvoudig met je boekhoudpakket. Facturen worden door onze software snel verwerkt, waarna de factuur naar je boekhoudpakket wordt verzonden door middel van een directe koppeling.

Aanleveren
Herkennen
Boeken
Automatiseren

Facturen aanleveren

Je levert facturen eenvoudig aan in Zenvoices. Bijvoorbeeld door ze door te sturen naar jouw unieke Zenvoices-mailadres of te uploaden in onze digitale factuurverwerking software.

Jij en je collega’s leveren bonnetjes en facturen simpel aan door middel van de Zenvoices app. Bonnetjes en facturen scannen is daarmee verleden tijd.

Herkenning van een factuur

Zenvoices herkent op de factuur of bon gegevens als bedrijfsnaam, factuurnummer, KvK-nummer, btw-nummer, factuurdatum, IBAN, bedrag inclusief en exclusief btw.

Na herkenning wordt er realtime, in enkele ogenbikken, een boekingsvoorstel gegenereerd. Zenvoices kan zowel op basis van btw-herkenning als regelherkenning een boekingsvoorstel genereren.

Boek je facturen slim

Zenvoices maakt onderscheid tussen boekingsvoorstellen die niet compleet zijn en die alleen nog gecontroleerd moeten worden.

De software onthoudt welke aanpassingen jij als gebruiker maakt aan een boekingsvoorstel, of wanneer je juist niets aanpast omdat alle velden goed herkend zijn. Zo train je ongemerkt de software en worden boekingsvoorstellen 100% correct zodat menselijke controle overbodig wordt.

Betrouwbaar automatiseren onder jouw regie

Zenvoices biedt een zeer uitgebreide gereedschapskist aan automatiseringstools om het boeken van facturen geheel naar eigen wens te kunnen automatiseren.

Werk bijvoorbeeld met automatiseringsregels om bijvoorbeeld de juiste relatie automatisch toe te wijzen of een factuur automatisch goed te keuren, of gebruik boekingstemplates om het automatiseren van complexe boekingen te vereenvoudigen.

Bij Zenvoices automatiseer jij geheel onder jouw eigen regie. Geen vastgelegde automatiseringsprocessen- en voorwaarden, maar precies zoals jij het wilt op een tempo dat je zelf bepaalt.

Aan de slag met automatische factuurverwerking!

Geautomatiseerde factuurverwerking kan jou en je organisatie veel tijd besparen. Ervaar hoe gemakkelijk het is om met Zenvoices aan de slag te gaan door een vrijblijvende proefperiode af te sluiten, of plan een demo met één van onze experts.

Waarom Zenvoices?

Ervaar de slimste, snelste en veiligste factuurverwerkingssoftware

eye_tracking
100% software
Laat onze zelflerende AI-technologie het werk doen. Zenvoices boekt elke factuur realtime en met behoud van kwaliteit. Nauwkeurige, zelflerende herkenning, met binnen een paar seconden een boekingsvoorstel als resultaat.
mark_unread_chat_alt
Directe hulp van ons supportteam
Aan eindeloze wachtrijen en omslachtige ticketsystemen doen wij bij Zenvoices niet. Heb je een vraag of probleem? Bel ons op of start een chat en een van onze experts helpt jou meteen.
manufacturing
Continue verbeteringen
Niemand begrijpt boekhouden beter dan onze gebruikers. Daarom bepaal jij samen met je medegebruikers wat wordt ontwikkeld en verbeterd. Op basis van jouw feedback rollen we wekelijks nieuwe releases uit. Jij gebruikt dus altijd de beste versie van Zenvoices.
vpn_lock
100% vertrouwen
We zéggen niet alleen dat we kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk vinden, maar we handelen er ook naar. Daarom is Zenvoices ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd. Onze informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement zijn dus op het niveau dat je mag verwachten.

CtrlChain

Het boeken van een digitale factuur kost met Zenvoices nog maximaal 2 seconden. Handmatig kostte deze handeling ons 30 tot 60 seconden per factuur.

- Nik Vries | Business Controller

Bekijk case

Advies Anno Nu

Voorheen splitsten we complexe facturen handmatig. Met de regelherkenning van Zenvoices worden nu ook deze facturen automatisch geboekt.

- Iris Meulendijks | Eigenaar

Bekijk case

KIBO Accountants

Wij vinden vooruitgang en aandacht belangrijk. Hoe meer we automatiseren, hoe meer tijd we overhouden voor contact met onze klanten.

- Jan-Anton Houweling | Assistent accountant en IT-manager

Bekijk case

Van Bieren

We zijn gegroeid en efficiënter gaan werken, mede dankzij Zenvoices.

- Henriette van Looveren | Co-founder en operationeel manager

Bekijk case

Direct aan de slag met automatische factuurverwerking?