menu

Gratis te downloaden voor Android en iOS

De mobiele Zenvoices app

Met de Zenvoices app heb je de mogelijkheid om bonnen en facturen naar je Zenvoices administratie te sturen. Daarnaast kan je als autorisator ook facturen die ter beoordeling klaarstaan bekijken en autoriseren via de app.

Dit kan je met de mobiele Zenvoices-app

Bonnen uploaden
Facturen autoriseren

Bonnen en facturen fotograferen en uploaden

Met de Zenvoices app heb je de mogelijkheid om bonnen en facturen naar je Zenvoices administratie te sturen. Dit kun je doen door een bestand van je mobiel te selecteren of direct een foto van een bon of factuur te maken.

Met de camerafunctie van je smartphone of tablet maak je een foto van een bon of factuur. Vervolgens kun je de foto bijsnijden, voorzien van een omschrijving en verzenden. Handig dus voor als je onderweg bent!

Facturen autoriseren

Als autorisator kun je ook facturen die ter beoordeling klaarstaan bekijken en autoriseren via de app. Je kunt ook opmerkingen toevoegen en eventuele bijlagen raadplegen.

Zo gebruik je de app

Hoe werkt de Zenvoices app?

upload_file

Zo upload je bonnen & facturen

  • Na het starten van de app dien je in te loggen. Door ‘Ingelogd blijven’ aan te vinken, log je de volgende keer automatisch in.
  • In het ‘Uploaden’ scherm wordt een overzicht van verzonden documenten getoond. Druk op de ‘plus’ knop om een nieuw document te versturen.
  • Maak een foto of selecteer een foto in de galerij.
  • Druk op het vinkje rechtsboven in beeld wanneer je alle pagina’s toegevoegd hebt. Vul optioneel een onderwerp in en kies de gewenste administratie en dagboek.
  • Druk op de upload knop en het document wordt verzonden naar je administratie in Zenvoices. Het verzonden document is nu zichtbaar in Zenvoices bij ‘Uploaden & inlezen’ en kan daar verder verwerkt worden.
account_tree

Zo autoriseer je

  • Na het starten van de app dien je in te loggen. Door ‘Ingelogd blijven’ aan te vinken log je de volgende keer automatisch in.
  • In het ‘Autorisatie’ scherm wordt een overzicht van te autoriseren boekingen weergegeven. De oudste boekingen worden bovenaan getoond. Je kan boekingen zoeken en filteren op status.
  • Open een boeking om deze te bekijken en te autoriseren.

Download direct de Zenvoices app en ga aan de slag!