Zenvoices logo
Zenvoices logo

De mobiele Zenvoices app

Gratis te downloaden voor Android en iOS.

Probeer 30 dagen gratis Plan een demonstratie 085 3038853

Wat kun je met de mobiele app?

Bonnen en facturen fotograferen en uploaden

Met de Zenvoices app heb je de mogelijkheid om bonnen en facturen naar je Zenvoices administratie te sturen. Dit kun je doen door een bestand van je mobiel te selecteren of direct een foto van een bon of factuur te maken. Met de camerafunctie van je smartphone of tablet maak je een foto van een bon of factuur. Vervolgens kun je de foto bijsnijden, voorzien van een omschrijving en verzenden. Handig dus voor als je onderweg bent!

Facturen autoriseren

Als autorisator kun je ook facturen die ter beoordeling klaarstaan bekijken en autoriseren via de app. Hierbij kun je opmerkingen toevoegen en eventuele bijlagen raadplegen.

Hoe werkt uploaden met de app?

  1. Na het starten van de app dien je in te loggen. Door 'Ingelogd blijven' aan te vinken, log je de volgende keer automatisch in.
  2. In het 'Uploaden' scherm wordt een overzicht van verzonden documenten getoond. Druk op de 'plus' knop om een nieuw document te versturen.
  3. Maak een foto of selecteer een foto in de galerij.
  4. Druk op het vinkje rechtsboven in beeld wanneer je alle pagina's toegevoegd hebt. Vul optioneel een onderwerp in en kies de gewenste administratie en dagboek.
  5. Druk op de upload knop en het document wordt verzonden naar je administratie in Zenvoices. Het verzonden document is nu zichtbaar in Zenvoices bij 'Uploaden & inlezen' en kan daar verder verwerkt worden.
Bekijk video
mobiele app visual
Instellen van autorisatievoorwaarden

Hoe werkt het autoriseren met de app?

  1. Na het starten van de app dien je in te loggen. Door 'Ingelogd blijven' aan te vinken log je de volgende keer automatisch in.
  2. In het 'Autorisatie' scherm wordt een overzicht van te autoriseren boekingen weergegeven. De oudste boekingen worden bovenaan getoond. Je kan boekingen zoeken en filteren op status.
  3. Open een boeking om deze te bekijken en te autoriseren.
Bekijk video

Get it on Google Play

Download de app via een van de bovenstaande buttons. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

085 3038853