Zenvoices logo
Zenvoices logo

Open sollicitatie

Wij zijn Zenvoices. Een snel groeiende fintech scale-up met grote ambities, gevestigd in het midden van het land. Ons doel is om het factuurverwerkingsproces binnen MKB-bedrijven en in het bijzonder binnen accountantskantoren volledig te automatiseren met behulp van onze slimme, zelflerende software. We zoeken gedreven mensen die met ons mee gaan op deze spannende reis.

Zie je geen vacature die bij je past, maar heb je interesse om te werken en te groeien in een professionele omgeving gericht op het slim automatiseren van factuurverwerking? Wij denken vanuit mogelijkheden, dus maak ons nieuwsgierig naar wat jij te bieden hebt. Neem het heft in eigen hand en stuur ons een open sollicitatie.

Wat wij belangrijk vinden in een collega

  • Jij geeft energie en hebt de drive en de wil om elke dag iets bij te leren.
  • Als persoon ben je open en eerlijk en je bent enthousiast in houding en gedrag naar collega’s en klanten.
  • Goed luisteren, overleggen, afspraken nakomen en zorgvuldig zaken vastleggen vind je de normaalste zaak van de wereld.
  • Jij maakt van een probleem een uitdaging en bijt jezelf zelfstandig erin vast om te werken aan de beste oplossing.

Wat we doen?

Door middel van machine learning en cognitieve factuurherkenning helpen we organisaties om factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren. Met oplossingen voor robotic invoice processing, scan & herken, UBL conversie, autorisatiemanagement en purchase to pay helpen we accountants(kantoren), boekhouders, bedrijven en instellingen.

Wie zijn wij?

Zenvoices bestaat uit een team van specialisten met een achtergrond in artificial intelligence, finance en purchase to pay processen. Zowel grote, als middelgrote accountantskantoren, boekhoudkantoren en mkb bedrijven vertrouwen op de software van Zenvoices. We staan bekend om onze innovatieve insteek en onze snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak. Zenvoices werkt volgens de ISO 27001 norm (informatiebeveiliging) en de ISO 9001 norm (kwaliteitsmanagement). De dagelijkse leiding is in handen van Nik Schuiling (MSc).

Waar we werken

Ons kantoor is gevestigd in Bennekom, centraal gelegen dichtbij de A12 en A50 nabij Wageningen, Ede en Veenendaal.

Solliciteren?

Stuur een e-mail met je cv en motivatie naar Nik Schuiling (nik@zenvoices.com) of klik op onderstaande button.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Neem hiervoor contact op met Nik Schuiling via 085 3038853 of nik@zenvoices.com.

Recruiters opgelet! Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld, wij kunnen het prima zelf.