Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature | Inside Sales Representative (32 - 40 uur) | € 2500 – € 3500 per maand

Wij zijn Zenvoices. Een snel groeiende fintech scale-up met grote ambities, gevestigd in het midden van het land. Ons doel is om het factuurverwerkingsproces binnen MKB-bedrijven en in het bijzonder binnen accountantskantoren volledig te automatiseren met behulp van onze slimme, zelflerende software. We zoeken gedreven mensen die met ons mee gaan op deze spannende reis.

Wat ga je doen als Inside Sales Representative?

Als Inside Sales Representative ga jij op zoek naar mkb(+)-bedrijven, accountants- en administratiekantoren die in de markt zijn voor een factuurverwerkingsoplossing. Je benadert hen proactief via LinkedIn, telefonisch, per e-mail of op events en gaat met ze in gesprek over de voordelen van Zenvoices. Dit doe je vaak aan de hand van een demonstratie van onze software. Daarnaast volg je inbound leads op die binnenkomen via Marketing. Jouw doel is om die leads met jouw aanstekelijke enthousiasme te overtuigen van de oplossingen die Zenvoices biedt. Je vindt het leuk om de voelsprieten van een organisatie te zijn en die kennis intern te delen. Ontwikkelingen in de markt volg je op de voet, je kent de concurrentie en weet hoe je de USP’s van Zenvoices moet overbrengen op potentiële klanten. Je komt in een klein team te werken waar samenwerken centraal staat en waarbij je veel contact zal hebben met je collega’s van andere afdelingen, zoals Marketing en Support. Wanneer je bij Zenvoices aan de slag gaat begin je je inwerkperiode op de afdeling Support zodat je het product goed leert kennen. Je krijgt de nodige salestrainingen die aansluiten op jouw werkervaring en kennisniveau.

Wie ben jij?

Een commercieel natuurtalent. Je krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe klanten. We hoeven jou niet aan te zwengelen. Je gaat vol gas aan de slag op zoek naar bedrijven die hun financiële administratie willen digitaliseren en automatiseren. Je bent communicatief vaardig. In schrift en gesproken. Problemen komen niet in jouw woordenboek voor, oplossingen wel. Je bent een opgewekte persoonlijkheid en zet je elke dag weer op volle kracht in om nieuwe mensen en bedrijven te enthousiasmeren voor de slimme oplossingen van Zenvoices. Kennis van- of werkervaring in Saas, Fintech, financiële administratie of de accountancybranche is een pré, maar geen must. Interesse erin is wel een must. Beetje gevoel voor humor vinden we ook belangrijk, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Wat krijg je van ons?

  • Een superleuk en gepassioneerd team. En niet alleen je support en salescollega’s zijn leuk, wij hebben ook de leukste developers van Nederland aan boord. Met een overzichtelijk team en korte lijnen bouwen we samen keihard aan het succes van Zenvoices;
  • Veel aandacht voor en begeleiding bij jouw ontwikkeling;
  • Een mooi salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en jaarlijkse bonus;
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen om dat geld goed te besteden;
  • Lekkere kantoorkoffie, fruit op het werk en elke week gezamenlijke lunch;
  • Pingpong en Mariokart competities, vrijdagmiddagborrels en toffe bedrijfsuitjes;
  • Lekker in je hoofd en lijfzaken zoals een bijdrage aan jouw sport of hobby, een coach als je daar behoefte aan hebt, maandelijks een stoelmassage op kantoor en 1 baaldag per jaar. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jij je zen voelt, op het werk én thuis.

Over Zenvoices

Zenvoices is opgericht in 2016 met als doel slimme oplossingen voor automatische factuurverwerking aan te bieden. Inmiddels doen we dat naar grote tevredenheid van grote organisaties en midden- en kleinbedrijf. We verleggen steeds onze horizon en we gaan ervoor om (misschien wel samen met jou) marktleider te worden in onze branche. Niet door de grootste te zijn in aantal medewerkers, maar door slimme, snelle en effectieve oplossingen te blijven bedenken in samenspraak met onze gebruikers. We groeien momenteel hard en we gaan de komende tijd flink uitbreiden. We zijn volledig onafhankelijk en ondernemen vanuit een solide en financieel stabiele basis.

Zenvoices staat bekend om haar innovatieve insteek, haar snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven én een klantgerichte aanpak. Zenvoices is daarnaast ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) gecertificeerd en daar zijn we trots op. Ons kantoor is gevestigd in Bennekom.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Denk je dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze ambities, stuur dan een e-mail naar Anne-Marie Vos (Anne-marie.vos@zenvoices.com) of klik op onderstaande button.

De procedure bestaat uit minimaal twee gesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan en jouw ambities worden besproken. Zijn we daarna allebei nog enthousiast dan volgt een eindgesprek waarin je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden.

Direct solliciteren

Heb je eerst nog vragen?

Neem hiervoor contact op met Anne-Marie Vos via 085 3038853 of anne-marie.vos@zenvoices.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.