Zenvoices logo
Zenvoices logo
Twinfield logo

 

Zenvoices voor Twinfield

Zenvoices is een gecertificeerd partner van Wolters Kluwer Twinfield. Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Twinfield. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in Twinfield. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices. Twinfield certified

De belangrijkste voordelen voor Twinfield gebruikers

  • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
  • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
  • Online archief conform archief- en privacywetgeving
  • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
  • Scherpe tarieven
  • Ondersteuning voor transitorisch boeken en G-rekening betalingen
  • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
  • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
  • Overzichtelijke workflow
  • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Interesse gewekt?

Ervaar direct het gemak met onze 30 dagen gratis proefperiode of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Hoe werkt Zenvoices met Twinfield?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Twinfield.

Facturen autoriseren met Zenvoices en Twinfield

Zenvoices biedt Twinfield gebruikers optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Desgewenst worden tijdens autorisatie boekingen in Twinfield geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Integratie met Twinfield

Ingelezen facturen worden in Twinfield geboekt als een concept in- of verkoopboeking, met een link naar het Zenvoices archief.

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Twinfield.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, btw-codes, grootboekrekeningen, projecten en kostenplaatsen worden automatisch opgehaald uit Twinfield.

Het is mogelijk om projectboekingen in Twinfield te maken.

Indien gewenst worden tijdens autorisatie boekingen in Twinfield geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Het is mogelijk om vanuit Zenvoices transitorisch te boeken in Twinfield. Ook kan je bij het boeken aangeven welk bedrag op een g-rekening betaald moet worden.

Aan de slag met Zenvoices voor Twinfield?

Twinfield kan je zeer gemakkelijk koppelen aan Zenvoices. Snel, veilig en zonder investeringen vooraf kan je binnen enkele minuten aan de slag gaan.

Start direct met een gratis 30 dagen proefperiode of neem contact op voor een demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Over Twinfield

Als onderdeel van Wolters Kluwer is Twinfield uitgegroeid tot de administratieve businesspartner van accountants, boekhouders en fiscalisten. Zenvoices is de partner voor automatische factuurverwerking in Twinfield. Onze gecertificeerde oplossing voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie maakt het voor Twinfield gebruikers mogelijk om facturen sneller en gemakkelijker te boeken in Twinfield. De gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) zorgen voor veel tevreden gebruikers.

Raadpleeg voor meer informatie onze partnerpagina bij Wolters Kluwer / Twinfield.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.