menu

Koppeling

Zenvoices koppelen met King ERP

Zenvoices neemt King ERP gebruikers werk uit handen. Onze AI gestuurde oplossingen voor factuurverwerking gaan veel verder dan alleen scan & herken. In Zenvoices bepaal je zelf hoe en wanneer je boekingen automatisch verwerkt. Wij bieden de tools om dat betrouwbaar te doen. Zenvoices is officieel partner van Bjorn Lunden’s King ERP.

Plan een demo event

Over King ERP

Bjorn Lunden / KING Software ondersteunt ondernemers bij het automatiseren van hun financiële en logistieke bedrijfsprocessen. King kiest daarbij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen.

KING ERP helpt ondernemers om operationeel en financieel overzicht te behouden. Hierdoor krijgen zij grip op hun onderneming, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Integratie met KING ERP

– Ingelezen facturen worden in King geboekt als een in- of verkoopboeking of inkoopfactuur, met het originele PDF boekingsdocument als archiefstuk (hiervoor is de King optie ‘Digitaal archief’ vereist).
– Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in KING ERP.
– Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit KING ERP.
– Betalen via een g-rekening wordt ondersteund: bij het boeken heb je de mogelijkheid om aan te geven welk deel van het factuurbedrag in KING ERP betaald moet worden op een g-rekening.
– Boekingen kunnen tijdens autorisatie in KING ERP geblokkeerd worden voor betaling en daarna automatisch worden vrijgegeven.
– Het is mogelijk om te boeken op kostenplaatsen en -dragers en deze kunnen automatisch aangemaakt worden in combinatie met een grootboekrekening indien deze nog niet bestaan.

Onze oplossingen voor King ERP gebruikers

Maak factuurverwerking in King ERP slimmer en efficiënter dankzij onderstaande oplossingen.

Probeer nu 30 dagen gratis

Probeer onze koppeling met King ERP gratis uit, of boek een demo om alles over Zenvoices te leren!