menu

Koppeling

Zenvoices koppelen met AFAS

Zenvoices neemt AFAS gebruikers werk uit handen. Onze AI gestuurde oplossingen voor factuurverwerking gaan veel verder dan alleen scan & herken. In Zenvoices bepaal je zelf hoe en wanneer je boekingen automatisch verwerkt. Wij bieden de tools om dat betrouwbaar te doen. Zenvoices is officieel partner van AFAS en koppelt met AFAS Profit en AFAS Small Business.

Plan een demo event

Over AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf met een lijn bedrijfssoftware voor vrijwel alle branches. Vanuit een transparante bedrijfsvoering wordt met maatschappelijke betrokkenheid software ontwikkeld voor administratieve processen. Zenvoices is binnen het AFAS Partnernetwerk de innovatieve partner voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. De gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en beschikbaarheid van onze software op smartphone en tablet (Android & iOS), maken Zenvoices de ideale aanvulling voor AFAS gebruikers.

Integratie Zenvoices met AFAS

Zenvoices koppelt zowel met AFAS Profit als AFAS Small Business.

– Ingelezen facturen worden in AFAS geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als gekoppeld dossier item.
– Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in AFAS.
– Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit AFAS.
– Het is mogelijk om projectboekingen in AFAS te maken door een project en item te selecteren in een boekingsregel.
– Boekingen kunnen tijdens autorisatie in AFAS geblokkeerd worden voor betaling en daarna automatisch worden vrijgegeven. Ook kun je gebruik maken van AFAS workflow in combinatie met Zenvoices.
– Bij het boeken kan je aangeven welk bedrag op een g-rekening betaald moet worden.
– Verbijzonderingsassen en bijbehorende verbijzonderingcodes worden opgehaald uit AFAS en zijn beschikbaar als boekingsvelden in Zenvoices.
– Transitorisch boeken op regelniveau in AFAS wordt ondersteund.

Onze oplossingen voor AFAS gebruikers

Maak factuurverwerking in AFAS efficiënter met de slimme software van Zenvoices

Probeer nu 30 dagen gratis

Probeer onze koppeling met AFAS gratis uit, of boek een demo om alles over Zenvoices te leren!