Zenvoices logo
Zenvoices logo

Slimme factuurverwerking voor KING ERP

Zenvoices is officieel partner van KING Software. Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in KING ERP. Zenvoices helpt je door middel van machine learning en cognitieve factuurherkenning om jouw factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren. Je e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar je beveiligde Zenvoices administratie of uploadt deze via de Zenvoices app. Vervolgens bepaal je zelf of je de facturen na handmatige controle, of geheel automatisch op basis van jouw voorkeuren wilt verwerken in KING ERP.

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen 085 3038853
KING Software logo

Bekijk onze oplossingen voor KING ERP gebruikers

Belangrijkste voordelen

 • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
 • Scherpe tarieven
 • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
 • Inkoopfacturen matchen met bestellingen en magazijnontvangsten
 • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
 • Overzichtelijke workflow
 • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Zenvoices is beschikbaar voor King 5 financieel (plus), factureren (plus/pro), handel (pro), enterprise en King Online gebruikers met een King maandabonnement. King Anywhere wordt niet ondersteund.

Bekijk alle functies & prijzen

Facturen digitaal autoriseren

Zenvoices biedt KING ERP gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Desgewenst worden tijdens autorisatie boekingen in KING ERP geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Purchase to pay

Ingelezen inkoopfacturen kunnen automatisch op regelniveau gematched worden met bestellingen en magazijnontvangsten uit King. Hiermee is het mogelijk om purchase-to-pay processen vergaand te automatiseren. Er zijn instellingen beschikbaar voor onder andere toleranties in prijsverschillen is en welke automatische controles uitgevoerd moeten worden. Facturen met afwijkingen buiten de ingestelde toleranties kunnen automatisch afgekeurd worden en na vervolgacties alsnog worden goedgekeurd.

Werk je met King Handel en wil je naast kostenfacturen ook goederen- en logistieke facturen automatisch verwerken in King? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende persoonlijke demonstratie.

Hoe werkt Zenvoices?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in KING ERP.

Zenvoices Premium integratie met King

 • Ingelezen facturen worden in King geboekt als een in- of verkoopboeking of inkoopfactuur, met het originele PDF boekingsdocument als archiefstuk (hiervoor is de King optie 'Digitaal archief' vereist).
 • Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in KING ERP.
 • Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit KING ERP.
 • Betalen via een g-rekening wordt ondersteund: bij het boeken heb je de mogelijkheid om aan te geven welk deel van het factuurbedrag in KING ERP betaald moet worden op een g-rekening.
 • Boekingen kunnen tijdens autorisatie in KING ERP geblokkeerd worden voor betaling en daarna automatisch worden vrijgegeven.
 • Het is mogelijk om te boeken op kostenplaatsen en -dragers en deze kunnen automatisch aangemaakt worden in combinatie met een grootboekrekneing indien deze nog niet bestaan.

Tarieven

Voor het koppelen van Zenvoices en KING ERP gelden onderstaande tarieven:

Zenvoices met KING ERP op een lokale server

Draait KING ERP op een lokale server? De eenmalige installatiekosten zijn dan € 495. De installatie van de koppeling wordt door Zenvoices samen met je IT partner gerealiseerd.

Bovenstaande tarief staat los van de tarieven voor het gebruik van Zenvoices.

Zenvoices met King Online via HD Services

Om te kunnen werken met Zenvoices voor King Online via HD Services is een eenmalige installatie vereist. Graag maken wij voor het realiseren van de koppeling een maatwerkaanbieding in samenwerking met King. Neem contact op voor meer informatie.

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Demonstratie plannen Contact opnemen

Over KING Software

KING Software ondersteunt ondernemers bij het automatiseren van hun financiële en logistieke bedrijfsprocessen. King kiest daarbij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. KING ERP helpt ondernemers om operationeel en financieel overzicht te behouden. Hierdoor krijgen zij grip op hun onderneming, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Zenvoices is officieel partner van KING Software. Bezoek ook onze partnerpagina op de website van KING Software.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.