Zenvoices logo
Zenvoices logo
King logo

 

Zenvoices voor King

Zenvoices is officieel partner van King Business Software. Tijdsbesparing en kostenbesparing realiseer je door te werken met King in combinatie met Zenvoices. Zenvoices biedt een overzichtelijk online voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Onze missie is het bieden van een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar platform waarmee factuurverwerking sneller en makkelijker gaat.

De belangrijkste voordelen van Zenvoices

 • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Facturen autoriseren voor betaling of boeking (inclusief smartphone/tablet app)
 • Eenvoudig in gebruik
 • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
 • Te koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
 • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
 • Overzichtelijke workflow
 • Online support in een uitgebreid helpcentrum
 • Scherpe tarieven

Zenvoices is beschikbaar voor King 5 financieel (plus), factureren (plus/pro), handel (pro), enterprise en King Online gebruikers met een King maandabonnement. King Anywhere wordt op dit moment niet ondersteund.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie of neem contact op voor meer informatie.

Demonstratie plannen Contact opnemen

Hoe werkt Zenvoices met King?

Facturen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in King.

Facturen autoriseren met Zenvoices en King

Zenvoices biedt King gebruikers optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Indien gewenst worden tijdens autorisatie boekingen in King geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Integratie met King

Ingelezen facturen worden in King geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als archiefstuk (hiervoor is de King optie 'Digitaal archief' vereist).

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in King.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit King.

Tarieven

Voor het koppelen van Zenvoices en King gelden onderstaande tarieven:

Zenvoices met King op een lokale server

Draait King op een lokale server? De eenmalige installatiekosten zijn dan € 495. De installatie van de koppeling wordt door Zenvoices samen met je IT partner gerealiseerd.

Bij deze variant worden door King Business Software geen extra maandelijkse kosten in rekening gebracht. Bovenstaande tarieven staan los van de tarieven voor het gebruik van Zenvoices.

Zenvoices met King Online (via HD Services)

 • Eenmalig zijn de installatiekosten € 150.
 • Maandelijks brengt King Business Software een bedrag in rekening voor het gebruik van de koppeling. Neem voor meer informatie contact op met King Business Software.
Let op! Hiervoor is een eigen server bij King Business Software vereist. Bovenstaande tarieven staan los van de tarieven voor het gebruik van Zenvoices.

Over King

King Business Software ondersteunt ondernemers bij het automatiseren van hun financiële en logistieke bedrijfsprocessen. King kiest daarbij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Bij King krijg je betrouwbare business software: compleet en gemakkelijk in het gebruik. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Slimme business software om je bedrijf optimaal te ondersteunen. Zowel offline als online. Met tal van uitbreidingsmogelijkheden en maatwerkoplossingen. King helpt ondernemers om operationeel en financieel overzicht te behouden. Hierdoor krijgen zij grip op hun onderneming, zodat zij zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen!

Zenvoices is officieel partner van King Business Software. Bezoek ook onze partnerpagina op de website van King.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.