Zenvoices logo
Zenvoices logo
Exact Online logo

 

Zenvoices voor Exact Online

Zenvoices is officieel partner van Exact Online. Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Exact Online. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in Exact Online. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices.

De belangrijkste voordelen voor Exact Online gebruikers

  • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
  • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
  • Online archief conform archief- en privacywetgeving
  • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
  • Scherpe tarieven
  • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
  • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
  • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
  • Overzichtelijke workflow
  • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Zenvoices is beschikbaar voor Exact Online Nederland, België, Duitsland, Engeland, Spanje en Verenigde Staten.

Interesse gewekt?

Ervaar direct het gemak met onze 30 dagen gratis proefperiode of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Hoe werkt Zenvoices met Exact Online?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Exact Online.

Facturen autoriseren met Zenvoices en Exact Online

Zenvoices biedt Exact Online gebruikers optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Desgewenst worden boekingen tijdens autorisatie in Exact Online geblokkeerd voor betaling en na goedkeuring automatisch vrijgegeven.

Integratie met Exact Online

Ingelezen facturen worden in Exact Online geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage en een link naar het Zenvoices archief.

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Exact Online.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes, grootboekrekeningen, projecten, kostenplaatsen en kostendragers worden automatisch opgehaald uit Exact Online.

Het is mogelijk om projectboekingen in Exact Online te maken.

Bij het boeken heb je de mogelijkheid om aan te geven welk deel van het factuurbedrag in Exact Online betaald of ontvangen moet worden op een g-rekening. Ook kun je transitorisch boeken.

Aan de slag met Zenvoices voor Exact Online?

Exact Online kan je zeer gemakkelijk koppelen aan Zenvoices. Snel, veilig en zonder investeringen vooraf kan je binnen enkele minuten aan de slag gaan.

Start direct met een gratis 30 dagen proefperiode of neem contact op voor een demonstratie.

Start gratis proefperiode Demonstratie plannen

Werk je Exact Globe? Dan dient een installatie uitgevoerd te worden op je server. Raadpleeg voor meer informatie onze Exact Globe pagina.

Over Exact

Exact is de marktleider in Nederland in business software met klanten over de hele wereld. Exact automatiseert een groot aantal bedrijfsprocessen en biedt gebruikers snelle en heldere cijfermatige ondersteuning. Zenvoices is voor gebruikers van Exact Online en Exact Globe de innovatieve partner voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. Als gecertificeerd partner van Exact biedt Zenvoices de ideale aanvulling op Exact met automatische factuurverwerking. Onze gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) is voor veel Exact-gebruikers de reden om met Zenvoices te werken.

Raadpleeg voor meer informatie onze partnerpagina in het Exact App Center.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.