menu

Koppeling

Zenvoices koppelen met Exact Boekhoud Gemak en Multivers

Zenvoices neemt Boekhoud gemak gebruikers werk uit handen. Onze AI gestuurde oplossingen voor factuurverwerking gaan veel verder dan alleen scan & herken. In Zenvoices bepaal je zelf hoe en wanneer je boekingen automatisch verwerkt. Wij bieden de tools om dat betrouwbaar te doen. Zenvoices is officieel partner van Boekhoud gemak.

Plan een demo event

Over Boekhoud Gemak

Overal online inzicht in de financiële status van je onderneming en eenvoudig je administratie op orde houden, daar staat Boekhoud Gemak voor. Met persoonlijke dashboards biedt Boekhoud Gemak de inzichten die jij als ondernemer van belang vindt. Zenvoices biedt aansluitend daarop de oplossing voor factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. De gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) zorgen ervoor dat facturen sneller en eenvoudiger worden verwerkt in Boekhoud Gemak.

Exact heeft eind 2020 de producten Unit4 Accountancy en Unit4 Bedrijfssoftware inclusief Unit4 Multivers overgenomen van Unit4. Zenvoices ondersteunt ook deze (voormalige) Unit4 producten. Kantoor Gemak, Boekhoud Gemak, Multivers en Software Gemak zijn de Exact productnamen die sinds mei 2021 voor Unit4 accountancy & bedrijfssoftware oplossingen worden gebruikt.

Integratie met Boekhoud Gemak

– Ingelezen facturen worden in Boekhoud Gemak geboekt als een in- of verkoopboeking, met een link naar het Zenvoices archief.
– Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Boekhoud Gemak.
– Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit Boekhoud Gemak.
– Boekingen kunnen tijdens autorisatie in Boekhoud Gemak geblokkeerd worden voor betaling en daarna automatisch worden vrijgegeven.
– Bij het boeken heb je ook de mogelijkheid om aan te geven welk deel van het factuurbedrag in Boekhoud Gemak betaald moet worden op een g-rekening.

Onze oplossingen voor Boekhoud Gemak gebruikers

Maak factuurverwerking in Boekhoud Gemak slimmer en efficiënter dankzij onderstaande oplossingen.

Probeer nu 30 dagen gratis

Probeer onze koppeling met Boekhoud Gemak en Multivers gratis uit, of boek een demo om alles over Zenvoices te leren!