menu

E-facturen ontvangen via facturatienetwerk PEPPOL

Registreer je organisatie met Zenvoices gratis in het Europese facturatienetwerk PEPPOL. Hierdoor kunnen aangesloten organisaties je elektronische facturen sturen. Facturen worden afgeleverd in je Zenvoices administratie en vervolgens geboekt in je boekhoudpakket.

Plan een demo event

Wat is PEPPOL?

PEPPOL staat voor “Pan-European Public Procurement On-Line” en is een Europees netwerk voor het veilig uitwisselen van facturen tussen bedrijven en overheidsinstellingen. Elektronische facturen worden uitgewisseld in het gestandaardiseerde UBL formaat. Je kan PEPPOL zien als de opvolger van het e-mailen van facturen of het versturen en ontvangen van facturen per post.

Met Zenvoices kan je jouw organisatie gratis registreren in het PEPPOL netwerk en ben je voorbereid op de toekomst van digitale factuuruitwisseling.

Waarom werken met PEPPOL?

  • Facturen kunnen direct ingelezen worden in je boekhouding
  • Bespaart kosten doordat handmatig verwerking niet meer nodig is
  • Wettelijke verplichting voor lokale overheden en de Rijksoverheid
  • PEPPOL is een Europees standaard dat sterk in opkomst is
  • Kleinere kans op spookfacturen
  • Handmatig inboeken en corrigeren van fouten wordt overbodig

Hoe werkt het?

1. Registreer je bij Zenvoices.
2. Vraag gratis een PEPPOL koppeling aan.
3. Na goedkeuring kan je PEPPOL facturen ontvangen.

Maak je al gebruik van Zenvoices? Lees dan in ons helpcentrum de instructies voor het aanvragen van een PEPPOL koppeling.

PEPPOL voor accountants

Als accountant of administratiekantoor verwerk je de facturen voor meerdere klanten en heb je meerdere administraties in Zenvoices. Per klant kan je een PEPPOL koppeling aanvragen. Als je klant een factuur ontvangt via PEPPOL, dan wordt deze direct in de juiste administratie afgeleverd.

E-facturen ontvangen via PEPPOL?

Ervaar het gemak van Zenvoices en start een gratis proefperiode