Zenvoices logo
Zenvoices logo

Digitaal archief voor facturen en documenten

Met het digitale archief van Zenvoices voldoe je aan de fiscale bewaarplicht en raak je nooit meer facturen, bonnen of andere documenten kwijt. Alles is eenvoudig terug te vinden en het is niet langer nodig om documenten op papier te bewaren.

Probeer 30 dagen gratis Plan een demonstratie 085 3038853

Factuurarchivering

Met Zenvoices factuurarchivering worden facturen en bonnen 10 jaar opgeslagen conform de fiscale bewaarplicht. Dankzij de slimme zoekfunctie en de uitgebreide filtermogelijkheden is het eenvoudig om boekingen terug te vinden. Medewerkers kunnen opmerkingen toevoegen aan boekingen, welke vervolgens ook worden bewaard in het archief. Zo heb je altijd de geschiedenis van een factuur of bon inzichtelijk. Je kunt zelf makkelijk op ieder moment een back-up maken door het archief te downloaden.

Document management

Met Zenvoices document management heb je de mogelijkheid om documenten zonder financiële boeking op te slaan, denk aan brieven, contracten of pakbonnen. Net zoals in het factuurarchief kunnen medewerkers aan de documenten opmerkingen toevoegen. Dankzij de zoekfunctie kun je eenvoudig in de inhoud van meerdere boekingsvelden en in de tekst van het boekingsdocument zoeken. Je kan gelijktijdig zoeken in het archief van meerdere administraties.

Met categorieën en subcategorieën kun je ervoor zorgen dat documenten direct in de juiste map terecht komen. Wanneer je deze categorieën in alle administraties via dezelfde indeling aanmaakt, kun je met de filters in het archief de documenten makkelijk terugvinden.


document management
  • Archief conform fiscale bewaarplicht en AVG
  • Uitgebreide zoek en filtermogelijkheden
  • Zoeken op inhoud van documenten (full-text search)
  • Instelbare toegangsrechten per gebruiker
  • 10 jaar bewaarhistorie van documenten, bijlagen en opmerkingen
  • Zoeken in meerdere administraties
  • Papieren archief is niet langer nodig
  • Versleutelde opslag en dagelijkse backups