Zenvoices logo
Zenvoices logo

Taken overnemen in Zenvoices tijdens afwezigheid

Vanaf versie 1.32 van Zenvoices is het mogelijk om collega’s te machtigen jouw taken in Zenvoices over te nemen tijdens je afwezigheid. Actueel tijdens de vakantieperiode, maar bijvoorbeeld ook handig tijdens ziekte of zwangerschapsverlof. Het machtigen van een collega zorgt ervoor dat processen doorlopen tijdens geplande of ongeplande afwezigheid.

Hoe werkt het machtigen van een collega?

De beheerder dient de mogelijkheid voor het toewijzen van machtigingen te activeren voor gebruikers in de omgeving. Op het moment dat dit is gebeurd, kan een gebruiker een vervanger machtigen om gedurende een vooraf gekozen periode taken over te nemen.

Gedurende onbepaalde tijd of een vooraf ingestelde periode kan de vervanger dan namens de gebruiker zijn/haar taken waarnemen binnen Zenvoices. Ook is het mogelijk om het doorsturen van notificaties in te stellen, zodat de vervanger wordt geactiveerd om zaken namens de oorspronkelijke gebruiker op te volgen.

In ons helpcentrum vind je antwoord op de meest gestelde vragen en een handige instructie om met deze functionaliteit aan de slag te gaan.

Vervanging in het autorisatieproces

Onze uitgebreide autorisatiemogelijkheden en inzichtelijke workflow zijn veelgehoorde redenen om ook het autoriseren van facturen via Zenvoices te laten verlopen. Om de continuïteit te waarborgen bij de afwezigheid van een gebruiker is het machtigen van een vervanger een waardevolle toepassing in het autorisatieproces.

Bij de boeking is zichtbaar wie, wanneer en namens wie autorisatie acties heeft uitgevoerd. Zo kan altijd worden herleid welke gebruikers verantwoordelijk zijn (geweest) voor het autoriseren van een boeking.

Raadpleeg voor meer informatie over periodieke updates ook onze release notes.

Ervaar ook de voordelen van slimme factuurverwerking met Zenvoices

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie of neem contact op voor meer informatie.

Demonstratie plannen Start gratis proefperiode