Nieuw: boekingsdocumenten meesturen naar Exact Online

Vanaf versie 0.6 is het voor Exact Online gebruikers mogelijk om kopieën van boekingsdocumenten mee te sturen met boekingen. Standaard wordt een link naar het Zenvoices archief meegestuurd met elke boeking en vanaf nu is het ook mogelijk om boekingsdocumenten mee te sturen naar Exact Online. Het voordeel hiervan is dat boekingsdocumenten direct zichtbaar zijn in het boekingsscherm van Exact Online:

Hoe werkt het?

Per Exact Online administratie kan in Zenvoices ingesteld worden of boekingsdocumenten meegestuurd moeten worden tijdens het exporteren van boekingen. Deze optie is standaard uitgeschakeld. U kunt deze optie wijzigen bij uw administratie instellingen. In ons helpcentrum leest u meer hierover.

Ook kan sinds de laatste update ingesteld worden of een link naar het Zenvoices archief meegestuurd moet worden met boekingen. Deze optie is standaard ingeschakeld.

Gebruikt u Exact Online en wilt u ook minder tijd besteden aan het verwerken van facturen en bonnen?
Maak een afspraak voor een persoonlijke demo of probeer Zenvoices 30 dagen gratis.