Nieuw: opmerkingen toevoegen aan boekingen

In de komende Zenvoices update (versie 0.6) wordt het mogelijk om opmerkingen toe te voegen aan boekingen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk een collega een vraag stellen over een factuur, of simpelweg een notitie maken voor later.

Hoe werkt het?

In het “Boeking details” venster hebben we een tabblad “Opmerkingen” toegevoegd. Op dit tabblad kunt u opmerkingen bekijken en nieuwe opmerkingen toevoegen:

Daarnaast kunt u in boekingsoverzichten zien dat opmerkingen geplaatst zijn bij een boeking:

 

Deze nieuwe functionaliteit is beschikbaar vanaf versie 0.6, welke maandag 27 maart uitgerold gaat worden.

Gebruikers taggen en opmaak toevoegen

In de komende updates gaan we onder andere de mogelijkheid toevoegen om gebruikers te taggen in opmerkingen. Een getagte gebruiker ontvangt automatisch een notificatie per e-mail of in-app, met de opmerking en een link naar de betreffende boeking. Ook gaan we het mogelijk maken om opmerkingen te voorzien van opmaak, zoals dikgedrukte tekst, kopjes, lijsten en verwijzingen.