Nieuw: KvK-koppeling vereenvoudigt het aanmaken van crediteuren/debiteuren

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan een koppeling met de Kamer van Koophandel en deze functie is vanaf nu beschikbaar. Dankzij deze functie hoeft u adresgegevens niet meer handmatig in te voeren en wordt het aanmaken van crediteuren/debiteuren een fluitje van een cent!

Hoe werkt het?

Zenvoices herkent automatisch het KvK-nummer van de verstrekker van uw facturen en bonnen. Op basis van (onder andere) het KvK-nummer wordt de bijbehorende crediteur/debiteur opgezocht in uw administratie. Bestaat deze nog niet? Dan krijgt u automatisch een voorstel voor het aanmaken van de nieuwe crediteur/debiteur, inclusief de adresgegevens die opgevraagd zijn bij de Kamer van Koophandel. Deze gegevens kunt u daarna nog aanpassen.

Wanneer een e-factuur ingelezen wordt, dan kunnen de adresgegevens vaak rechtstreeks uitgelezen worden. In dit geval worden deze adresgegevens overgenomen en wordt de KvK-koppeling niet gebruikt.

Zoeken op bedrijfsnaam

Ook kan tijdens het handmatig aanmaken van een crediteur/debiteur gezocht worden op bedrijfsnaam in de KvK-database:

Wilt u de KvK-koppeling live in actie zien?
Maak een afspraak voor een persoonlijke demo of probeer Zenvoices 30 dagen gratis.