Zenvoices logo
Zenvoices logo

We zijn live!

Afgelopen week hebben we Zenvoices gelanceerd. Vanaf nu kunnen klanten, veelal accountants en ondernemers, gebruik maken van onze software. Met Zenvoices stellen we accountants in staat om hun klanten efficiënter van dienst te zijn en stellen we ondernemers in staat om hun factuurverwerking te optimaliseren en te vereenvoudigen, om zoveel mogelijk de focus op het ondernemen zelf te kunnen houden.

Ontstaan

Het idee voor Zenvoices ontstond al enkele jaren geleden. We moesten veel tijd steken in de administratie, zoals het verwerken van bonnen en facturen. Dat was niet onze ‘core business’, dat moet sneller en eenvoudiger kunnen, daarom ontwikkelden we Zenvoices. Na de ontwikkeling hebben we het de afgelopen maanden grondig getest en pilots gedraaid – het werkt fantastisch, precies zoals we voor ogen hadden: snel, eenvoudig en betrouwbaar!

Platform voor de toekomst

Met een breed scala aan functionaliteit, zoals: ‘scan & herken’, het inlezen van e-facturen (onder andere UBL), de boekhoudrobot en binnenkort ook een autorisatie workflow module biedt Zenvoices een platform voor de toekomst. De komende tijd blijven we ons product uitbreiden en voorzien van handige nieuwe functies.

Als u dit leest, klinkt dit wellicht interessant voor u. Mocht u meer willen weten, dan zijn er meerdere mogelijkheden

  1. Start direct met Zenvoices en probeer het voor 30 dagen gratis: klik hier om direct te starten.
  2. Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie: klik hier om een afspraak te maken.