Zenvoices logo
Zenvoices logo

Beveiliging & beschikbaarheid

Beveiliging: we bewaren uw gegevens veilig

Zenvoices slaat uw gegevens op in het datacentrum van Microsoft Azure in Amsterdam. Azure voldoet aan een groot scala internationale en bedrijfsspecifieke nalevingsstandaarden zoals ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 en SOC 2.

De verbindingen tussen u en onze servers zijn versleuteld en beveiligd met 256-bit Secure Socket Layer (SSL).

Gevoelige gegevens zoals wachtwoorden, accountgegevens, persoonsgegevens en betaalgegevens worden versleuteld opgeslagen. Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot deze gegevens. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie over welke persoonlijke gegevens wij opslaan en hoe wij deze beschermen.

Dagelijks worden automatisch versleutelde backups gemaakt van onze databases op meerdere locaties.

Beschikbaarheid

Zenvoices spant zich in om haar software 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar te stellen. Ook ondersteunen we u bij het gebruik van de software en verbeteren we onze software continu. De kwaliteit van onze dienstverlening hebben we vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). Hierin is duidelijk omschreven wat u van ons kunt verwachten.

De performance en beschikbaarheid van onze software wordt elke 5 minuten gecontroleerd vanaf 5 locaties wereldwijd.

Op onze statuspagina vindt u een actueel overzicht van de statussen van onze systemen, gepland onderhoud en eerdere incidenten. Meld u hier aan om via e-mail op de hoogte te blijven van statusupdates.