Zenvoices logo
Zenvoices logo

Eenvoudig facturen betalen

Met Zenvoices kan je voor automatisch ingelezen facturen betaalopdrachten aanmaken ter verwerking door je bank. Ook heb je altijd inzicht in openstaande posten en de status van betalingen.

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen
Facturen betalen met Zenvoices
Zenvoices werkt met alle bekende boekhoudpakketten
AFAS e-Boekhouden.nl Exact Online en Exact Globe King Reeleezee SnelStart Twinfield Unit4 Multivers Visma eAccounting

Facturen automatisch herkennen en direct klaarzetten voor betaling?

Naast het automatisch herkennen en boeken van facturen in diverse boekhoudpakketten, is het ook mogelijk om facturen te betalen met Zenvoices. Per leverancier is in te stellen of betaalopdrachten moeten worden aangemaakt. Ook krijg je inzicht in openstaande posten en de status van betalingen.

Hoe werkt het betalen via Zenvoices?

De mogelijkheid voor het betalen van facturen is in Zenvoices een aparte module, die per administratie geactiveerd kan worden. Met deze module kunnen betaalopdrachten worden aangemaakt en geëxporteerd worden als een SEPA betalingsbestand (PAIN.001). De aangemaakte betaalbestanden kunnen worden geïmporteerd door alle bekende banken.

Vanuit één werkstroom kan zo met Zenvoices de automatische herkenning, het automatisch boeken in diverse boekhoudpakketten, het digitaal goedkeuren, het digitaal archiveren en het betalen van facturen worden ingericht. Raadpleeg voor prijsinformatie de functies & prijzen pagina.

 • Facturen automatisch inlezen in je boekhoudpakket
 • Ondersteuning voor PDF, Word, Excel, scans en afbeeldingen
 • Online archief met documenten, boekingshistorie en uitgebreide zoek/filter mogelijkheden)
 • Gebruiksvriendelijke workflow
 • Aanlevering via e-mail, scan, Dropbox, PEPPOL of mobiele app (Android en iOS)
 • Volledig automatiseren van je factuurverwerking
 • Zelflerende software voor optimale herkenning
 • Facturen digitaal goedkeuren (optioneel)
Nik

Het is onze missie om factuurverwerking en autorisatieprocessen zo makkelijk mogelijk te maken.

Nik Schuiling, oprichter van Zenvoices

Aan de slag met met het verwerken en betalen van facturen met Zenvoices?

Snel, veilig en zonder investeringen vooraf kan je binnen enkele minuten aan de slag. Meld je aan voor de gratis 30 dagen proefperiode als je vandaag al wilt starten. Eerst meer weten over de werking of andere vragen? Plan een persoonlijke online demonstratie of neem contact op voor meer informatie.

Overzicht van alle functies

 • Verzamelbetalingen aanmaken

  Je kan een selectie maken van de nog te betalen facturen en deze als verzamelbetaling (PAIN.001 XML) aanbieden bij je bank.

 • Overzicht van openstaande facturen

  Per factuur worden de betalingen bijgehouden en is de betaalstatus te raadplegen. Je kan een overzicht raadplegen van de nog te betalen facturen en de vervallen facturen van je administraties.

 • Handmatig betalingen registreren

  Betalingen die buiten Zenvoices om verricht zijn kunnen geregistreerd worden bij facturen, zodat deze niet meer als openstaand beschouwd worden.

 • Naar wens instelbaar

  Je kan per leverancier instellen of facturen betaald moeten worden. Facturen die reeds betaald zijn of automatisch geïncasseerd worden kan je op deze manier uitsluiten van betaling.

 • Functiescheiding en instelbare rechten

  Er is een functiescheiding tussen het aanmaken van (concept) betaalopdrachten en het daadwerkelijk uitvoeren van betalingen. Daarnaast kan je per gebruiker instellen of het toegestaan is om IBAN-nummers te wijzigen, handmatig betalingen te wijzigen en (nog) niet goedgekeurde facturen te betalen.

 • Betalen in vreemde valuta

  Mits ondersteund door je boekhoudpakket is het mogelijk om facturen te betalen in vreemde valuta.