menu
De conversie naar UBL gebeurt in realtime door middel van onze software. In de regel duurt dit slechts enkele seconden. Voor Zenvoices Lite betaal je € 1 per administratie en een tarief van € 0,15 per factuur.

Van deze pakketten is bij ons bekend dat ze UBL facturen vanuit Zenvoices kunnen ontvangen en verwerken: AFAS, Asperion, CASHweb, e-Boekhouden.nl, Exact Online, iMUIS, InformerOnline, Reeleezee, Rompslomp, SnelStart (lokale administratie), SnelStart (Online administratie), Syntess Atrium, Visma eAccounting, Yuki, 7x24.

Met SnelStart is het ook mogelijk om met een directe koppeling te exporteren.

Voor niet specifiek genoemde pakketten, die wel de mogelijkheid hebben om per e-mail inkomende EN 16931-UBL-facturen in te lezen, kan tijdens het aanmelden voor 'Overig (universeel)' worden gekozen.

- UBL standaard: EN 16931
- Landen tabel standaard: ISO 3166-1 alpha-2
- Valuta tabel standaard: ISO 4217 alpha-3 Zenvoices UBL conversie is ontwikkeld om ontvangen facturen te verwerken in je boekhoudpakket als UBL. Het is niet bedoeld om facturen die je uitstuurt naar relaties om te zetten naar een e-factuur. De term e-factuur, XML en UBL worden vaak door elkaar gebruikt, maar er wordt hetzelfde mee bedoeld. Zenvoices maakt van ingelezen documenten een UBL bestand volgens de EN 16931-standaard. Dit bestand heeft een .xml-extensie en wordt door boekhoudpakketten als e-factuur, ook wel UBL genoemd, herkend.