Zenvoices logo
Zenvoices logo

Werken bij Zenvoices

Wij zijn Zenvoices. Een snelgroeiende fintech scale-up met grote ambities, gevestigd in het midden van het land. Ons doel is om het factuurverwerkingsproces binnen mkb-bedrijven en in het bijzonder binnen accountantskantoren volledig te automatiseren met behulp van onze slimme software. We zoeken gedreven mensen die met ons mee gaan op deze spannende reis.

Openstaande vacatures


 • Customer Support Specialist (24 - 40 uur)

  Doordat steeds meer bedrijven kiezen voor de oplossingen van Zenvoices hebben we versterking nodig binnen ons dynamische customer support team. Onze klanten waarderen onze support afdeling vanwege het persoonlijke contact en de snelheid waarmee we vragen beantwoorden en problemen oplossen. Als customer support specialist ben je het eerste aanspreekpunt van bestaande en nieuwe klanten, gebruikers en partners per e-mail, chat en telefoon. De vragen die voorbij komen zijn heel uiteenlopend. Zowel technisch, inhoudelijk als commercieel van aard.

  Meer informatie & solliciteren
 • Informatica stagiairs en afstudeerders (HBO/WO)

  Ben je een HBO of WO Informatica student en wil je tijdens je stage of afstuderen een opdracht uitvoeren op het gebied van ASP .NET en Azure cloud applicaties, AngularJS frontend development, Android/iOS app ontwikkeling, machine learning, kunstmatige intelligentie, algoritmiek of big data? We hebben meerdere uitdagende opdrachten beschikbaar. Je krijgt uitgebreide begeleiding, je werkt actief mee in ons team en je ontvangt een passende beloning.

  Interesse? Neem dan contact op met Nik Schuiling via (0)85 3038853 of nik@zenvoices.com.

 • Open sollicitatie

  Zie je geen vacature die bij je past, maar heb je interesse om te werken en te groeien in een professionele omgeving gericht op het slim automatiseren van factuurverwerking? Wij denken vanuit mogelijkheden, dus maak ons nieuwsgierig naar wat jij te bieden hebt. Neem het heft in eigen hand en stuur ons een open sollicitatie.

  Meer informatie & solliciteren
Recruiters opgelet! Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld, wij kunnen het prima zelf.