Zenvoices logo
Zenvoices logo

Werken bij Zenvoices

Zenvoices ontwikkelt slimme software-oplossingen voor factuurverwerking en werkt met de meeste toonaangevende boekhoudpakketten. Werk je graag in een klantgerichte omgeving waar jouw inbreng er werkelijk toe doet? Hou je van dynamiek, innovatieve software en snelle ontwikkelingen? Dan is werken bij Zenvoices wellicht ook jouw volgende stap!

Openstaande vacatures


 • Support Specialist 24 - 40 uur

  Zenvoices is op zoek naar jou! Wegens de groei van onze organisatie zijn we per direct op zoek naar een Support Specialist. Je ondersteunt klanten bij vragen over onze software en helpt ze vanuit jouw expertise. Vind je het leuk om in een kleine organisatie met een informele werksfeer professioneel werk te leveren? Reageer dan op deze vacature!

  Meer informatie & solliciteren
 • (Afstudeer)stage Digital Marketing

  Ben jij creatief, analytisch en leergierig? Bij Zenvoices hebben we vanaf september plaats voor een stagiair(e) die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van digitale marketing en campagnes.

  Meer informatie & solliciteren
 • Informatica stagiairs en afstudeerders (HBO/WO)

  Ben je een HBO of WO Informatica student en wil je tijdens je stage of afstuderen een opdracht uitvoeren op het gebied van ASP .NET en Azure cloud applicaties, AngularJS frontend development, Android/iOS app ontwikkeling, machine learning, kunstmatige intelligentie, algoritmiek of big data? We hebben meerdere uitdagende opdrachten beschikbaar. Je krijgt uitgebreide begeleiding, je werkt actief mee in ons team en je ontvangt een passende beloning.

  Interesse? Neem dan contact op met Nik Schuiling via (0)85 3038853 of nik@zenvoices.com.

 • Open sollicitatie

  Zie je geen vacature die bij je past, maar heb je interesse om te werken en te groeien in een professionele omgeving gericht op het slim automatiseren van factuurverwerking? Wij denken vanuit mogelijkheden, dus maak ons nieuwsgierig naar wat jij te bieden hebt. Neem het heft in eigen hand en stuur ons een open sollicitatie.

  Meer informatie & solliciteren
Recruiters opgelet! Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld, wij kunnen het prima zelf.