Zenvoices logo
Zenvoices logo

Werken bij Zenvoices

Zenvoices ontwikkelt slimme software-oplossingen voor factuurverwerking en werkt met de meeste toonaangevende boekhoudpakketten. Werk je graag in een klantgerichte omgeving waar jouw inbreng er werkelijk toe doet? Hou je van dynamiek, innovatieve software en snelle ontwikkelingen? Dan is werken bij Zenvoices wellicht ook jouw volgende stap!

Openstaande vacatures


 • Commercial supportmedewerker

  Als commercial supportmedewerker ben jij de aanpakker die voor het beste klantresultaat gaat. Je volgt leads op, je geeft online demonstraties, je bent pro actief in operationele support en analyseert wat ervoor nodig is om van een vraag naar een tevreden (nieuwe) klant te groeien. Is je dag nog niet vol? Dan is er volop ruimte om actief mee te werken in de uitvoering van marketingactiviteiten. Kortom, de ideale baan voor een doener!

  Meer informatie & solliciteren
 • Informatica stagiairs en afstudeerders (HBO/WO)

  Ben je een HBO of WO Informatica student en wil je tijdens je stage of afstuderen een opdracht uitvoeren op het gebied van ASP .NET en Azure cloud applicaties, AngularJS frontend development, Android/iOS app ontwikkeling, machine learning, kunstmatige intelligentie, algoritmiek of big data? We hebben meerdere uitdagende opdrachten beschikbaar. Je krijgt uitgebreide begeleiding, je werkt actief mee in ons team en je ontvangt een passende beloning.

  Interesse? Neem dan contact op met Nik Schuiling via (0)85 3038853 of nik@zenvoices.com.

 • Software ontwikkelaar

  Als software ontwikkelaar draag je volop bij aan het realiseren van onze ambitieuze roadmap. Afhankelijk van je vaardigheden en interesses werk je aan onze web applicatie, onze algoritmes voor factuurherkenning en/of onze apps voor Android en iOS. We werken onder andere met ASP .NET, Microsoft Azure, Javascript, AngularJS, Cordova en React Native.

  Meer informatie & solliciteren
Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.