menu

Customer Support Specialist (24 tot 40 uur)

Wij zijn Zenvoices, makers van slimme oplossingen voor factuurverwerking. Ons doel is om het factuurverwerkingsproces binnen bedrijven en in het bijzonder binnen accountantskantoren volledig te automatiseren met behulp van onze slimme, AI gedreven software. Hard groeien en met plezier samenwerken. Met elkaar én met onze klanten. Dat is wat we dagelijks doen. We zoeken gedreven mensen die met ons mee gaan op deze spannende reis.

Wat ga je doen als Customer Support specialist?

Doordat steeds meer bedrijven kiezen voor de oplossingen van Zenvoices hebben we versterking nodig binnen ons dynamische customer support team. Onze klanten waarderen onze support afdeling vanwege het persoonlijke contact en de snelheid waarmee we vragen beantwoorden en problemen oplossen.

Als customer support specialist ben je het eerste aanspreekpunt van bestaande en nieuwe klanten, gebruikers en partners per e-mail, chat en telefoon. De vragen die voorbij komen zijn heel uiteenlopend. Zowel technisch, inhoudelijk als commercieel van aard.

Je denkt in oplossingen en geeft advies over hoe onze software het beste gebruikt kan worden. Als support specialist ben je het klankbord voor de klant en speel je hun wensen en behoeften door aan andere afdelingen zoals development en sales.

Wie ben jij?

Als je energie krijgt van mensen helpen en problemen oplossen dan zijn we een match.

Je hoeft geen werkervaring te hebben bij een softwareleverancier of SaaS-oplossing, want wij gaan je alles leren. Het helpt wel als je kennis van boekhouden hebt en zelf ook met software hebt gewerkt.

Je bent een opgewekte persoonlijkheid en zet je elke dag weer op volle kracht in om de klanten van Zenvoices blij te maken. Je weet daarbij de juiste vragen te stellen om tot de kern van de klantvraag te komen.

Je bent van mening dat domme of vervelende vragen niet bestaan. Elke klantvraag beantwoord jij met een glimlach.

Van nature ben je nieuwsgierig ingesteld en heb je veel enthousiasme om zelf te willen leren.

Je hebt een prettige telefoonstem en bent communicatief zeer vaardig (zowel mondeling als schriftelijk).

Beetje gevoel voor humor vinden we ook belangrijk, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Wat krijg je van ons?

  • Een superleuk en gepassioneerd team. En niet alleen je support en salescollega’s zijn leuk, wij hebben ook de leukste software developers van Nederland aan boord. Met een overzichtelijk team en korte lijnen bouwen we samen keihard aan het succes van Zenvoices.
  • Veel aandacht voor en begeleiding bij jouw ontwikkeling
  • Een mooi salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en jaarlijkse bonus
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen om dat geld goed te besteden
  • Lekkere kantoorkoffie, fruit op het werk en elke week gezamenlijke lunch
  • Tafeltennis- en Mariokart competities, vrijdagmiddagborrels en toffe bedrijfsuitjes
  • Lekker in je hoofd en lijfzaken zoals een bijdrage aan jouw sport of hobby, een coach als je daar behoefte aan hebt, maandelijks een stoelmassage op kantoor en 1 baaldag per jaar. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jij je zen voelt, op het werk én thuis.

Over Zenvoices

Zenvoices is opgericht in 2016 met als doel om factuurverwerking binnen bedrijven makkelijker en minder tijdrovend te maken. Inmiddels doen we dat naar grote tevredenheid van heel veel bedrijven. We verleggen steeds onze horizon en we gaan ervoor om (misschien wel samen met jou) marktleider te worden in onze branche. Niet door de grootste te zijn in aantal medewerkers, maar door slimme, snelle en effectieve oplossingen te blijven bedenken in samenspraak met onze gebruikers.

We groeien momenteel hard en we gaan de komende tijd flink uitbreiden. We zijn volledig onafhankelijk en ondernemen vanuit een solide en financieel stabiele basis.

Zenvoices staat bekend om haar innovatieve insteek, haar snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven én een klantgerichte aanpak. Zenvoices is ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) gecertificeerd en daar zijn we trots op.

Ons kantoor is per 1 juni 2024 gevestigd in Ede, op loopafstand van het station.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Zin gekregen om je aan te sluiten bij ons mooie avontuur? Stuur dan een e-mail naar Anne-Marie Vos (anne-marie.vos@zenvoices.com).

De procedure bestaat uit minimaal twee gesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan en jouw ambities worden besproken. Daarnaast maak je kennis met andere collega’s in het team en ga je een paar uur meedraaien op onze support afdeling zodat je een goed beeld van ons krijgt en wij van jou. Zijn we daarna allebei nog enthousiast dan volgt ons arbeidsvoorwaardenvoorstel. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden. Zorg dus dat je referenten beschikbaar hebt.

Heb je eerst nog vragen?

Die beantwoorden we graag. Neem hiervoor contact op met Jèsel Broekema (Teamlead Support) via 085 3038853 of jesel.broekema@zenvoices.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.