menu

Koppeling

Zenvoices koppelen met Exact Online Bouw

Zenvoices neemt Exact Online Bouw gebruikers werk uit handen. Onze AI gestuurde oplossingen voor factuurverwerking gaan veel verder dan alleen scan & herken. In Zenvoices bepaal je zelf hoe en wanneer je boekingen automatisch verwerkt. Wij bieden de tools om dat betrouwbaar te doen. Zenvoices is officieel partner van Exact Online Bouw.

Plan een demo event

Over Exact Online Bouw

Exact Online Bouw is een alles-in-een platform van Exact dat alle traditionele processen in de bouw verbetert. Het ontzorgt medewerkers in de bouw op het gebied van administratie, planning en beheer. Het is de meest complete, mobiele oplossing voor de bouwsector.

Integratie met Exact Online Bouw

– Ingelezen facturen worden in Exact Online Bouw geboekt als een in- of verkoopboeking of inkoopfactuur, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage en een link naar het Zenvoices archief.
– Exact Online Bouw filialen worden in Zenvoices gezien als administraties en daarnaast is er één hoofdadministratie.
– Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren, grootboekrekeningen en kostenplaatsen worden automatisch opgehaald uit Exact Online Bouw.
– Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Exact Online Bouw.
– Verplichtingen worden opgehaald uit Exact Online Bouw en kunnen op boekingsregelniveau in Zenvoices gespecificeerd worden. Verplichtingen worden automatisch gematcht bij het inlezen van facturen.
– Bij het boeken kan je aangeven welk bedrag op een g-rekening betaald moet worden.

Onze oplossingen voor Exact Online Bouw gebruikers

Maak factuurverwerking in Exact Online Bouw slimmer en efficiënter dankzij onderstaande oplossingen.

Probeer nu 30 dagen gratis

Probeer onze koppeling met Exact Online Bouw gratis uit, of boek een demo om alles over Zenvoices te leren!