menu

Koppeling

Zenvoices koppelen met Exact Globe

Zenvoices neemt Exact Globe gebruikers werk uit handen. Onze AI gestuurde oplossingen voor factuurverwerking gaan veel verder dan alleen scan & herken. In Zenvoices bepaal je zelf hoe en wanneer je boekingen automatisch verwerkt. Wij bieden de tools om dat betrouwbaar te doen. Zenvoices is officieel partner van Exact Globe.

Plan een demo event

Over Exact Globe

Exact is de marktleider in Nederland in business software met klanten over de hele wereld. Exact automatiseert een groot aantal bedrijfsprocessen en biedt gebruikers snelle en heldere cijfermatige ondersteuning. Zenvoices is voor gebruikers van Exact Online en Exact Globe de innovatieve partner voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. Als gecertificeerd partner van Exact biedt Zenvoices de ideale aanvulling op Exact met automatische factuurverwerking. Onze gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) is voor veel Exact-gebruikers de reden om met Zenvoices te werken.

Integratie met Exact Globe

– Ingelezen facturen worden in Exact Globe geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage.
– Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Exact Globe.
– Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit Exact Globe.
– Het is mogelijk om projectboekingen in Exact Globe te maken door een project te selecteren in een boekingsregel.
– Boekingen kunnen tijdens autorisatie in Exact Globe geblokkeerd worden voor betaling en daarna automatisch worden vrijgegeven.
– Op regelniveau kan op rapportagedatum geboekt worden. Maandfacturen kunnen automatisch gesplitst worden naar vierwekelijkse periodes.

Onze oplossingen voor Exact Globe gebruikers

Maak factuurverwerking in Exact Globe slimmer en efficiënter dankzij onderstaande oplossingen.

Probeer nu 30 dagen gratis

Probeer onze koppeling met Exact Globe gratis uit, of boek een demo om alles over Zenvoices te leren!