Zenvoices logo
Zenvoices logo

Functies & prijzen

Bekijk hier onze functies & prijzen en bereken eenvoudig je maandelijkse abonnementskosten.

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen 085 3038853

Lite

vanaf 1 /mnd

Basis

vanaf 22 /mnd

Pro

vanaf 56 /mnd

Compleet

vanaf 121 /mnd

Lite Basis Pro Compleet
Per factuur € 0,15 € 0,15 € 0,15 € 0,15
Inbegrepen gebruikers n.v.t. 1 3 3
Inbegrepen administraties geen 1 3 3
Boekhoudpakket koppelingen UBL export Alle Alle Alle
Lite administraties
Premium administraties
Persoonlijke ondersteuning
Scan & herken
E-facturen ontvangen via PEPPOL
PEPPOL retourberichten
UBL conversie
Mobiele app
Single Sign On
Digitaal archief
Document management
Betalen
E-mailfunctie
Autorisatiemanagement (facturen goedkeuren)
Verplichtingen afletteren*
Automatiseringsregels instellen per administratie
Automatisch splitsen van documenten
Automatiseringsregels instellen per omgeving
Purchase to pay**
Gepersonaliseerde portal
Multi ERP
Per extra administratie (per maand) € 1,00 € 5,00 € 5,00 € 5,00
Per extra gebruiker (per maand) n.v.t. vanaf € 1,50 vanaf € 1,50 vanaf € 1,50

Alle prijzen zijn in euro en exclusief 21% btw. Versie 24-05-2023.

* Alleen beschikbaar voor AFAS en Exact Online Bouw (voorheen Exact bouw7).

** Alleen beschikbaar voor Exact Globe, Exact Online, King en SAP Business One.

Download hier de prijslijst als pdf

Vast en Zeker abonnement visual

Onbeperkt facturen verwerken voor een vaste prijs?

Kies Zenvoices Vast & Zeker, interessant voor accountants-, administratiekantoren en organisaties met meer dan 10 administraties:

Onbeperkt facturen verwerken voor € 99 per maand en € 2,50 per extra administratie.

Gratis archieftoegang voor alle gebruikers is inbegrepen. Zenvoices Vast & Zeker is een aanvulling op het reguliere abonnement. Let op: een fair use policy van gemiddeld 100 facturen per administratie per maand is van toepassing. (voorbeeld: bij 10 administraties zijn 1000 facturen per maand inbegrepen). Verwerk je meer facturen? Bij overschrijding wordt € 0,15 per factuur in rekening gebracht.

 • Welk abonnement past bij jouw organisatie?
  Zenvoices Lite

  Zenvoices Lite is geschikt voor jou als je op een controleerbare, betrouwbare en supervoordelige manier facturen en bonnen gedigitaliseerd wilt ontvangen en verwerken in jouw boekhoudpakket. Facturen en bonnen upload je naar Zenvoices via e-mail, scan of via de Zenvoices app (beschikbaar voor iOS en Android). Deze worden direct automatisch herkend, omgezet en als UBL-factuur naar je boekhoudpakket verzonden. Indien gewenst kun je zelf nog herkenningscontrole voor export uitvoeren in de Zenvoices Portal.

  Basis abonnement

  Wil je het verwerken van facturen en bonnen combineren met een digitaal archief, boekingen eenvoudig voorbereiden en eventueel betalen, dan kies je voor Basis. Dit abonnement is ook ideaal voor accountants- en administratiekantoren die het boekingsproces nog niet wensen te automatiseren, maar wel een universele werkwijze nastreven en digitaal willen samenwerken met hun klanten in de Zenvoices portal of via de mobiele app (beschikbaar voor iOS en Android).

  Pro abonnement

  Wil je betrouwbare herkenning combineren met het slim automatiseren van boekingen of een digitaal goedkeuringsproces inrichten, dan voldoet Pro aan jouw wens. Het pro abonnement biedt volop handige mogelijkheden om het proces van inkomende factuur tot aan betaling betrouwbaar te automatiseren op basis van zelf ingestelde regels.

  Compleet abonnement

  Wil jij naast het automatiseren en digitaal goedkeuren een gebruiksvriendelijke oplossing om het matchen van inkoopfacturen met bestellingen en ontvangsten (purchase to pay) te automatiseren? Dan kies je voor Compleet. In combinatie met het slim automatiseren van boekingen en het inzetten van een overzichtelijk digitaal goedkeuringsproces heb je een complete softwareoplossing om digitaal samen te werken. Dit maakt Compleet het juiste abonnement voor vooruitstrevende organisaties.

 • Ondersteuning nodig?

  We bieden gratis support via telefoon, chat en mail op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast kunnen wij ook werkzaamheden deels of volledig uit handen nemen.

  Zenvoices zelf ontdekken?

  De gebruiksvriendelijke Zenvoices software is zo ontwikkeld dat je met behulp van ons uitgebreide helpcentrum zelf de mogelijkheden kan ontdekken, aanvullende instructies kan raadplegen en zelfstandig processen kan inrichten naar eigen inzicht.

  Samen Starten

  Met Samen starten bieden wij betaalde ondersteuning voor nieuwe klanten. Samen met een specialist ga je aan de slag om sneller van de voordelen van Zenvoices gebruik te kunnen maken. Tijdens dit intake gesprek bespreken we je wensen & verwachtingen, de mogelijkheden, geven we je een indicatie van de benodigde tijd en beantwoorden we jouw vragen.

  Het intakegesprek vindt plaats via Microsoft Teams en duurt 45 minuten. Na afloop ontvang je een overzicht van de door ons uit te voeren werkzaamheden en een vrijblijvende offerte hiervoor.

  Ondersteuning naar wens

  We bieden ook ondersteuning naar wens waarin afhankelijk van jouw vereisten een aanbieding wordt samengesteld om de inrichting, training en ondersteuning te laten verzorgen door onze specialisten, al dan niet op locatie.

  Bekijk hier de mogelijkheden voor betaalde ondersteuning.

Bereken je kosten

Overzicht

Let op: bij jaarbetaling worden de abonnementskosten vooraf gefactureerd. De gebruikerskosten (zoals administraties, gebruikers en aantal facturen) worden maandelijks gefactureerd.

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen Contact opnemen

 • Inclusief gratis persoonlijke ondersteuning per chat, e-mail en telefoon
 • Gratis gebruikers voor aanleveren facturen/bonnen (inclusief Android/iOS app)

Alle functies om facturen sneller en makkelijker te verwerken

 • Digitaal aanleveren

  Facturen en bonnen kan je eenvoudig per e-mail aanleveren of, nog handiger, je leverancier of klant mailt ze rechtstreeks naar het e-mailadres van een Zenvoices administratie. Ook is het mogelijk om facturen automatisch te ontvangen vanuit een eigen e-mailaccount, Dropbox, e-facturatienetwerk PEPPOL of EDI. Uploaden in de web portal is uiteraard ook mogelijk.

 • Inlezen van PDF, Word, Excel en gescande documenten

  Scan & herken herkent automatisch de boekingsgegevens uit aangeleverde documenten (onder andere PDF, Word, Excel, afbeeldingen/scans). Crediteur/debiteur, factuurnummer, datum en de totaal- en btw bedragen worden automatisch herkend.

  Heb je veel complexe facturen? Informeer naar de mogelijkheden om deze facturen automatisch op regelniveau in te lezen en te boeken.

 • Inlezen van (UBL) e-facturen

  E-facturatie is de toekomst en staat centraal bij Zenvoices. We zijn UBL Ready en kunnen alle bekende e-factuur standaarden inlezen, zoals UBL 2.0, 2.1, UBL-SI en 16931. Ontvang je facturen in een ander bestandsformaat? Geen probleem, neem contact op voor meer informatie.

 • Automatische boekingsvoorstellen

  Zenvoices maakt automatisch een boekingsvoorstel voor aangeleverde documenten. Dankzij onze boekhoudrobot kan je zelfs complexe facturen, die bestaan uit meerdere boekingsregels en/of grootboekrekeningen, automatisch boeken. Na goedkeuring zijn boekingsvoorstellen direct zichtbaar in je boekhoudpakket.

 • Smartphone/tablet app voor Android en iOS

  Met de Zenvoices app upload je snel en eenvoudig bonnetjes en facturen naar je boekhouding. Met de camerafunctie van je smartphone of tablet maak je een foto van een document, waarna je de foto kunt bijsnijden en voorzien van een omschrijving. Na bevestiging wordt de foto naar je boekhouding verzonden.

  Als autorisator kan je facturen die ter beoordeling voor je klaar staan bekijken en autoriseren. Hierbij kan je opmerkingen toevoegen en bijlagen raadplegen.

 • Integratie met je boekhoudpakket

  Zenvoices is binnen 5 minuten te koppelen aan je boekhoudpakket. Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden real-time gesynchroniseerd. Nieuwe crediteuren en debiteuren kan je aanmaken in Zenvoices en zijn daarna direct zichtbaar in het boekhoudpakket.

 • Aansluiting op EDI en e-facturatienetwerken

  Ontvang je facturen via EDI of ben je aangesloten op een e-facturatienetwerk zoals PEPPOL? Deze facturen kan je rechtstreeks in je Zenvoices administratie ontvangen en automatisch verwerken in je boekhoudpakket.

 • 10 jaar online archief

  Je facturen en bonnen worden 10 jaar opgeslagen in een eenvoudig doorzoekbaar archief, welke 24/7 online beschikbaar is. Vanuit je boekhoudpakket kan je eenvoudig de originele boekingsdocumenten raadplegen.

 • Koppeling met KvK en Kruispuntdatabank

  Adresgegevens van nieuwe crediteuren/debiteuren worden automatisch opgehaald bij de Kamer van Koophandel of Kruispuntdatabank. Dankzij deze koppelingen hoef je adresgegevens van Nederlandse en Belgische relaties niet meer handmatig in te voeren en is het aanmaken van crediteuren/debiteuren een fluitje van een cent.

 • Instelbare toegangsrechten

  Je kan extra gebruikers toegang geven tot je omgeving. Met gebruikersrollen en rechten kan je de toegangsrechten per gebruiker of administratie instellen.

 • Telefonische ondersteuning

  Wij geloven in eenvoudig te gebruiken software, zonder uitgebreide handleidingen. Heb je een vraag of hulp nodig? Onze support afdeling is telefonisch, per e-mail of per chat bereikbaar.

 • Snel, betrouwbaar & veilig

  Zenvoices slaat je gegevens op in de gecertificeerde datacentra van Microsoft in Amsterdam. Gevoelige gegevens zoals wachtwoorden, accountgegevens en betaalgegevens slaan we versleuteld op. Alle gegevens worden opgeslagen in Nederland en dagelijks gebackupt.

Het handmatig verwerken van een factuur kost circa € 18. Door facturen digitaal en automatisch te verwerken kunnen deze kosten verlaagd worden naar circa € 6 per factuur. Dit is een besparing van 64 %.

Billentis Business Case E-Invoicing / E-Billing (februari 2017)

 

Antwoorden op veelgestelde vragen

 • Hoe zijn de abonnementskosten opgebouwd en hoe betaal ik deze?

  De abonnementskosten bestaan uit twee onderdelen:

  1. Vaste abonnementskosten: een vast bedrag afhankelijk van je gekozen abonnement. Je kan deze kosten per maand betalen of per jaar vooruit betalen met 15 % korting.
  2. Variabele gebruikskosten: een variabel bedrag dat maandelijks achteraf gefactureerd wordt op basis van het aantal gebruikers, administraties en verwerkte facturen.

  Op de eerste dag van de maand ontvang je per e-mail een factuur voor de kosten van de voorgaande maand. Deze factuur wordt automatisch betaald via de ingestelde betalingswijze. Je kan hierbij kiezen tussen SEPA incasso en creditcard. Bij het afsluiten van je abonnement dien je hier eenmalig een machtiging voor te geven.

 • Wat is de looptijd en de opzegtermijn van het abonnement?

  Je abonnement is dagelijks opzegbaar, tenzij je kiest voor een jaarabonnement. De looptijd van een jaar abonnement is één jaar met een opzegtermijn van één maand.

  Vast & Zeker is alleen beschikbaar als jaarabonnement.

 • Kan ik het aantal gebruikers en administraties tussentijds wijzigen?

  Ja, je kan het aantal gebruikers en administraties tussentijds verhogen of verlagen.

 • Wat gebeurt er na afloop van de gratis proefperiode?

  Na afloop wordt het proefabbonement automatisch stopgezet. Ben je tevreden en wil je verder? Dan kan je een abonnement aanschaffen. Uiteraard is dit niet verplicht.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens na opzegging?

  45 dagen na beëindiging van het abonnement vernietigen we je gegevens. Dit is een geautomatiseerd proces. Voor die tijd kan je een volledige kopie van je gegevens opvragen.

 • Kan ik een kopie van mijn digitale archief opvragen bij opzegging?

  Ja, je kan je facturen handmatig downloaden of een kopie van je gegevens opvragen. In het laatste geval downloaden wij je archief en ontvang je een Zip bestand met alle gegevens.

 • Wat is een verwerkte factuur?

  Een verwerkte factuur is een ingelezen of handmatig geboekte factuur of bon.

 • Wanneer wordt een factuur in rekening gebracht?

  Een verwerkte factuur wordt in rekening gebracht op het moment dat een document ingelezen wordt vanuit Uploaden & inlezen in de Zenvoices portal. Hierop zijn twee uitzonderingen:

  1. PEPPOL facturen worden in rekening gebracht op het moment dat deze in een administratie binnenkomen.
  2. Maak je gebruik van automatiseringsregels voor Uploaden & inlezen of is automatisch splitsen van documenten ingeschakeld? Dan wordt een verwerkte factuur in rekening gebracht op het moment dat een document ontvangen wordt in de betreffende administratie.

 • Hoeveel verwerkte facturen worden in rekening gebracht?

  Per vijf pagina's wordt een factuur in rekening gebracht, met een maximum van twintig verwerkte facturen per document.

 • Kan ik nog aanvullende kosten verwachten?

  Nee, tenzij je boekhoudsoftware draait op je eigen server. In dit geval is het nodig dat eenmalig onze koppeling op je server geïnstalleerd wordt. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Meer veelgestelde vragen