Zenvoices logo
Zenvoices logo

Functies & prijzen

Bekijk hier onze functies & prijzen en bereken eenvoudig je maandelijkse abonnementskosten.

Wat zijn de maandelijkse kosten?

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen Contact opnemen

 • Inclusief persoonlijke ondersteuning per chat, e-mail en telefoon
 • Betalen naar gebruik, zonder opzegtermijn
 • Gratis gebruikers voor aanleveren facturen/bonnen (inclusief Android/iOS app)
 • Gratis opstartondersteuning

Aanvullende wensen?

Per administratie heb je de mogelijkheid om aanvullende modules te activeren.

 • Autorisatie
 • Facturen digitaal goedkeuren, met automatische toewijzing aan medewerkers en betaling blokkade*.
 • 5,00
  per administratie per maand
 • Purchase-to-pay Binnenkort beschikbaar
 • Automatisch controleren van inkoopfacturen door matching met inkooporders en goederenontvangsten.

Alle prijzen zijn in euro en exclusief 21 % btw.

* Indien ondersteund door het boekhoudpakket.

Alle functies om facturen sneller en makkelijker te verwerken

 • Digitaal aanleveren

  Facturen en bonnen kan je eenvoudig per e-mail aanleveren of, nog handiger, je leverancier of klant mailt ze rechtstreeks naar het e-mailadres van een Zenvoices administratie. Ook is het mogelijk om facturen automatisch te ontvangen vanuit een eigen e-mailaccount, Dropbox, een e-facturatienetwerk of EDI. Uploaden in de web portal is uiteraard ook mogelijk.

 • Inlezen van PDF, Word, Excel en gescande documenten

  Scan & herken herkent automatisch de boekingsgegevens uit aangeleverde documenten (onder andere PDF, Word, Excel, afbeeldingen/scans). Crediteur/debiteur, factuurnummer, datum en de totaal- en btw bedragen worden automatisch herkend.

  Heb je veel complexe facturen? Informeer naar de mogelijkheden om deze facturen automatisch op regelniveau in te lezen en te boeken.

 • Inlezen van (UBL) e-facturen

  E-facturatie is de toekomst en staat centraal bij Zenvoices. We zijn UBL Ready en kunnen alle bekende e-factuur standaarden inlezen, zoals UBL 2.0, 2.1 en UBL-SI. Ontvang je facturen in een ander bestandsformaat? Geen probleem, neem contact op voor meer informatie.

 • Automatische boekingsvoorstellen

  Zenvoices maakt automatisch een boekingsvoorstel voor aangeleverde documenten. Dankzij onze boekhoudrobot kan je zelfs complexe facturen, die bestaan uit meerdere boekingsregels en/of grootboekrekeningen, automatisch boeken. Na goedkeuring zijn boekingsvoorstellen direct zichtbaar in je boekhoudpakket.

 • Smartphone/tablet app voor Android en iOS

  Met de Zenvoices app upload je snel en eenvoudig bonnetjes en facturen naar je boekhouding. Met de camerafunctie van je smartphone of tablet maak je een foto van een document, waarna je de foto kunt bijsnijden en voorzien van een omschrijving. Na bevestiging wordt de foto naar je boekhouding verzonden.

  Als autorisator kan je facturen die ter beoordeling voor je klaar staan bekijken en autoriseren. Hierbij kan je opmerkingen toevoegen en bijlagen raadplegen.

 • Integratie met je boekhoudpakket

  Zenvoices is binnen 5 minuten te koppelen aan je boekhoudpakket. Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden real-time gesynchroniseerd. Nieuwe crediteuren en debiteuren kan je aanmaken in Zenvoices en zijn daarna direct zichtbaar in het boekhoudpakket.

 • Aansluiting op EDI en e-facturatienetwerken

  Ontvang je facturen via EDI of ben je aangesloten op een e-facturatienetwerk zoals SimplerInvoicing/PEPPOL? Deze facturen kan je rechtstreeks in je Zenvoices administratie ontvangen en automatisch verwerken in je boekhoudpakket.

 • 10 jaar online archief

  Je facturen en bonnen worden 10 jaar opgeslagen in een eenvoudig doorzoekbaar archief, welke 24/7 online beschikbaar is. Vanuit je boekhoudpakket kan je eenvoudig de originele boekingsdocumenten raadplegen.

 • Kamer van Koophandel koppeling

  Adresgegevens van nieuwe crediteuren/debiteuren worden automatisch opgehaald bij de Kamer van Koophandel. Dankzij deze koppeling hoef je adresgegevens niet meer handmatig in te voeren en is het aanmaken van crediteuren/debiteuren een fluitje van een cent.

 • Instelbare toegangsrechten

  Je kan extra gebruikers toegang geven tot je omgeving. Met gebruikersrollen en rechten kan je de toegangsrechten per gebruiker of administratie instellen.

 • Telefonische ondersteuning

  Wij geloven in eenvoudig te gebruiken software, zonder uitgebreide handleidingen. Heb je een vraag of hulp nodig? Onze helpdesk is telefonisch, per e-mail of per chat bereikbaar.

 • Snel, betrouwbaar & veilig

  Zenvoices slaat je gegevens op in de gecertificeerde datacentra van Microsoft in Amsterdam. Gevoelige gegevens zoals wachtwoorden, accountgegevens en betaalgegevens slaan we versleuteld op. Alle gegevens worden opgeslagen in Nederland en dagelijks gebackupt.

Het handmatig verwerken van een factuur kost circa € 18. Door facturen digitaal en automatisch te verwerken kunnen deze kosten verlaagd worden naar circa € 11 per factuur. Dit is een besparing van 64%.

Billentis Business Case E-Invoicing / E-Billing (februari 2017)

 

Antwoorden op veelgestelde vragen

 • Hoe betaal ik de abonnementskosten?

  Op de eerste dag van de maand ontvang je per e-mail een factuur voor de kosten van de voorgaande maand. Deze factuur wordt automatisch geïncasseerd van je bankrekening. Bij het afsluiten van je abonnement dien je hier eenmalig een machtiging voor te geven.

 • Wat is de looptijd en de opzegtermijn van het abonnement?

  Je kan het abonnement op elk moment opzeggen. Er is geen opzegtermijn.

 • Kan ik het aantal gebruikers, administratie en de aanvullende modules tussentijds wijzigen?

  Ja, je kan het aantal gebruikers en administraties tussentijds verhogen of verlagen. Aanvullende modules kun je tussentijds in- of uitschakelen.

 • Wat gebeurt er na afloop van de gratis proefperiode?

  Na afloop wordt het proefabbonement automatisch stopgezet. Ben je tevreden en wil je verder? Dan kan je een abonnement aanschaffen.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens na opzegging?

  45 dagen na beëindiging van het abonnement vernietigen we je gegevens. Dit is een geautomatiseerd proces. Voor die tijd kan je een volledige kopie van je gegevens opvragen.

 • Kan ik een kopie van mijn digitale archief opvragen bij opzegging?

  Ja, je kan je facturen handmatig downloaden of een kopie van je gegevens opvragen. In het laatste geval downloaden wij je archief en ontvang je een Zip bestand met alle gegevens. Hiervoor zijn de kosten eenmalig € 75.

 • Wat is een verwerkte factuur?

  Een verwerkte factuur is een ingelezen of handmatig geboekte factuur of bon.

 • Wanneer wordt een factuur in rekening gebracht?

  Een verwerkte factuur wordt in rekening gebracht op het moment dat een document ingelezen wordt vanuit Uploaden & inlezen in de Zenvoices portal. Hierop zijn twee uitzonderingen:

  1. PEPPOL facturen worden in rekening gebracht op het moment dat deze in een administratie binnenkomen.
  2. Werk je met de aanvullende module Robotic en maak je gebruik van automatiseringsregels? Dan wordt een verwerkte factuur in rekening gebracht op het moment dat een document ontvangen wordt in de betreffende administratie.

 • Hoeveel verwerkte facturen worden in rekening gebracht?

  Per 5 pagina's wordt een factuur in rekening gebracht, met een maximum van tien transacties per document.

 • Hoe wordt het aantal extra facturen berekend?

  Het totaal aantal inbegrepen facturen is 50 * het aantal administraties. Verwerk je in een maand meer dan het totaal aantal inbegrepen facturen? Dan worden er extra facturen in rekening gebracht.

  Voorbeeld: je hebt 5 administraties. Het aantal inbegrepen facturen per maand is 5 * 50 = 250 facturen. Je verwerkt in een maand 300 facturen. Er worden dan 300 - 250 = 50 facturen extra in rekening gebracht.

 • Kan ik nog aanvullende kosten verwachten?

  Nee, tenzij je boekhoudsoftware draait op je eigen server. In dit geval is het nodig dat eenmalig onze koppeling op je server geïnstalleerd wordt. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Meer veelgestelde vragen