Zenvoices logo
Zenvoices logo

Digitaal archief voor facturen en bonnen

Met het digitale archief van Zenvoices voldoe je aan de fiscale bewaarplicht en raak je nooit meer facturen of bonnen kwijt. Documenten zijn eenvoudig terug te vinden en het is niet langer nodig om documenten op papier te bewaren.

Probeer 30 dagen gratis Plan een demonstratie 085 3038853

Welke factuurarchivering oplossingen biedt Zenvoices?

In het digitaal archief van Zenvoices kun je snel en eenvoudig facturen en bonnen met volledige historie inclusief auditrapport terugvinden. Documenten zijn eenvoudig te raadplegen, te filteren, te doorzoeken en te downloaden. Je kan gelijktijdig zoeken in het archief van meerdere administraties. In het Zenvoices archief worden documenten 10 jaar opgeslagen conform de fiscale bewaarplicht.

  • Archief conform fiscale bewaarplicht en AVG
  • Uitgebreide zoek en filtermogelijkheden
  • Zoeken op inhoud van documenten (full-text search)
  • Instelbare toegangsrechten per gebruiker
  • 10 jaar bewaarhistorie van documenten, bijlagen en opmerkingen
  • Zoeken in meerdere administraties
  • Papieren archief is niet langer nodig
  • Versleutelde opslag en dagelijkse backups

Eenvoudig facturen en bonnen raadplegen

Dankzij de slimme zoekfunctie en de uitgebreide filtermogelijkheden is het eenvoudig om documenten terug te vinden. Er kan onder andere gezocht worden op de volgende velden: boekjaar, datum, crediteur/debiteur, factuur- en boekstuknummer, bedrag, omschrijvingen en document inhoud.

Digitaal factuur archief
Zoeken in meerdere administraties

Het is mogelijk om gelijktijdig in meerdere administraties te zoeken. Bij het zoeken kan je selecteren in welke administraties je wilt zoeken.

Full text search

Documenten zijn op inhoud doorzoekbaar. Gescande documenten en afbeeldingen worden met behulp van OCR technologie omgezet naar tekst en zijn hierdoor toch doorzoekbaar.

Opmerkingen toevoegen

Medewerkers kunnen opmerkingen toevoegen aan documenten. Opmerkingen worden bewaard in het archief.

Extra documenten toevoegen

In het archief kunnen extra documenten toegevoegd worden aan boekingen, denk bijvoorbeeld aan pakbonnen en factuurspecificaties.

Uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden

Medewerkers die geen toegang hebben tot je boekhoudpakket kunnen toch toegang krijgen tot het archief om documenten te raadplegen en opmerkingen toe te voegen.

Documenten ook beschikbaar in het boekhoudpakket

Boekingsdocumenten zijn ook terug te vinden in het boekhoudpakket (mits ondersteund) en vanuit daar snel te raadplegen. Naast de factuur of bon is het ook mogelijk het complete auditrapport met opmerkingen, autorisatie en boekingshistorie mee te sturen.

Snel aan de slag gaan

Met Zenvoices optimaliseer je de verwerking van facturen en bonnen, en bespaar je tijd en geld. Zenvoices is beschikbaar voor AFAS Profit, Small Business en Accountancy lite, e-Boekhouden.nl, Exact Globe, Exact Online, Exact Boekhoud Gemak en Multivers, Exact Online Bouw, InformerOnline, KING ERP, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Octopus, Reeleezee, SAP Business One, SnelStart, Twinfield en Visma eAccounting.