Zenvoices logo
Zenvoices logo

Slimme factuurverwerking voor Exact Online Bouw (voorheen Exact bouw7)

Zenvoices is officieel partner van Exact Online Bouw. Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Exact Online Bouw. Zenvoices helpt je door middel van machine learning en cognitieve factuurherkenning om jouw factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren. Via e-mail, PEPPOL of mobiele app komen e-facturen, gescande of digitale facturen binnen in je eigen beveiligde Zenvoices administratie. Vervolgens bepaal je zelf of je de facturen na handmatige controle, of geheel automatisch op basis van jouw voorkeuren wilt verwerken in Exact Online Bouw en of je deze wilt voorzien van een digitaal goedkeringsproces of wilt opnemen een betaalproces via Zenvoices.

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen 085 3038853
Exact logo

Bekijk onze oplossingen voor Exact Online Bouw gebruikers

Belangrijkste voordelen

 • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail, via PEPPOL of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
 • Scherpe tarieven
 • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
 • Verplichtingen worden automatisch gematcht bij het inlezen van facturen
 • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
 • Overzichtelijke workflow
 • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Hoe werkt Zenvoices?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan, via PEPPOL of via de mobiele Zenvoices app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Met het toepassen van automatiseringsmogelijkheden in combinatie met de herkenningsscore kun je er vervolgens voor kiezen of en in welke mate je de verwerking van inkomende facturen wilt automatiseren tot aan de boeking in Exact Online Bouw. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Exact Online Bouw.

Facturen digitaal autoriseren

Zenvoices biedt Exact Online Bouw gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Desgewenst worden tijdens autorisatie boekingen in Exact Online Bouw geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Verplichtingen

Zenvoices matcht facturen automatisch met leverbonnen, inkooporders, onderaannemer contracten en projecten uit Exact Online Bouw en boekt deze op regelniveau. Ook kan je in het boekingsscherm handmatig verplichtingen uit Exact Online Bouw selecteren.

Zenvoices Premium integratie met Exact Online Bouw

 • Ingelezen facturen worden in Exact Online Bouw geboekt als een in- of verkoopboeking of inkoopfactuur, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage en een link naar het Zenvoices archief.
 • Exact Online Bouw filialen worden in Zenvoices gezien als administraties en daarnaast is er één hoofdadministratie.
 • Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren, grootboekrekeningen en kostenplaatsen worden automatisch opgehaald uit Exact Online Bouw.
 • Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Exact Online Bouw.
 • Verplichtingen worden opgehaald uit Exact Online Bouw en kunnen op boekingsregelniveau in Zenvoices gespecificeerd worden. Verplichtingen worden automatisch gematcht bij het inlezen van facturen.
 • Bij het boeken kan je aangeven welk bedrag op een g-rekening betaald moet worden.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Demonstratie plannen Contact opnemen

Over Exact Online Bouw

Exact Online Bouw is een alles-in-een platform van Exact dat alle traditionele processen in de bouw verbetert. Het ontzorgt medewerkers in de bouw op het gebied van administratie, planning en beheer. Het is de meest complete, mobiele oplossing voor de bouwsector.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.