Zenvoices logo
Zenvoices logo

Slimme factuurverwerking voor Exact Globe

Zenvoices is officieel partner van Exact. Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Exact Globe. Zenvoices helpt je door middel van machine learning en cognitieve factuurherkenning om jouw factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren. Je e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar je beveiligde Zenvoices administratie of uploadt deze via de Zenvoices app. Vervolgens bepaal je zelf of je de facturen na handmatige controle, of geheel automatisch op basis van jouw voorkeuren wilt verwerken in Exact Globe.

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen 085 3038853
Exact logo

Bekijk onze oplossingen voor Exact Globe gebruikers

Belangrijkste voordelen

 • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
 • Scherpe tarieven
 • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
 • Inkoopfacturen matchen met bestellingen en magazijnontvangsten
 • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
 • Overzichtelijke workflow
 • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Zenvoices is beschikbaar voor Exact Globe Next en Globe+. Werk je Exact Online? Raadpleeg voor meer informatie onze Exact Online pagina.

Bekijk alle functies & prijzen

Facturen digitaal autoriseren

Zenvoices biedt Exact Globe gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Desgewenst worden tijdens autorisatie boekingen in Exact Globe geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Purchase to pay

Ingelezen inkoopfacturen kunnen automatisch op regelniveau gematched worden met bestellingen en magazijnontvangsten uit Exact Globe. Hiermee is het mogelijk om purchase-to-pay processen vergaand te automatiseren. Er zijn instellingen beschikbaar voor onder andere toleranties in prijsverschillen is en welke automatische controles uitgevoerd moeten worden. Facturen met afwijkingen buiten de ingestelde toleranties kunnen automatisch afgekeurd worden en na vervolgacties alsnog worden goedgekeurd.

Werk je met bestellingen in Exact Globe en wil je naast kostenfacturen ook goederen- en logistieke facturen automatisch verwerken in Exact Globe? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende persoonlijke demonstratie.

Hoe werkt Zenvoices?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Exact Globe.

Zenvoices Premium integratie met Exact Globe

 • Ingelezen facturen worden in Exact Globe geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage
 • Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Exact Globe.
 • Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit Exact Globe.
 • Het is mogelijk om projectboekingen in Exact Globe te maken door een project te selecteren in een boekingsregel.
 • Boekingen kunnen tijdens autorisatie in Exact Globe geblokkeerd worden voor betaling en daarna automatisch worden vrijgegeven.
 • Op regelniveau kan op rapportagedatum geboekt worden. Maandfacturen kunnen automatisch gesplitst worden naar vierwekelijkse periodes.

Interesse gewekt?

Om te kunnen werken met Zenvoices voor Exact Globe is installatie van specifieke software vereist:

 • Exact Connectivity Client. Neem voor installatie, prijzen en voorwaarden contact op met je Exact reseller.
 • Zenvoices voor Exact Globe koppelingsoftware. Deze software wordt in samenwerking met je IT partner geïnstalleerd. Voor het uitvoeren en begeleiden van deze installatie berekenen wij € 495.

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Demonstratie plannen Contact opnemen

Over Exact Globe

Exact is de marktleider in Nederland in business software met klanten over de hele wereld. Exact automatiseert een groot aantal bedrijfsprocessen en biedt gebruikers snelle en heldere cijfermatige ondersteuning. Zenvoices is voor gebruikers van Exact Online en Exact Globe de innovatieve partner voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. Als gecertificeerd partner van Exact biedt Zenvoices de ideale aanvulling op Exact met automatische factuurverwerking. Onze gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) is voor veel Exact-gebruikers de reden om met Zenvoices te werken.

Raadpleeg voor meer informatie onze partnerpagina in het Exact App Center.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.