Zenvoices logo
Zenvoices logo
Exact logo

 

Zenvoices voor Exact Globe

Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Exact Globe. Zenvoices is een overzichtelijk voorportaal met unieke zelflerende functionaliteit voor geautomatiseerde factuurverwerking. Je e-mailt jouw facturen of uploadt ze via de mobiele app. Je ontvangt direct een boekingsvoorstel en na jouw goedkeuring wordt de factuur verwerkt in Exact Globe. Ook kan je facturen digitaal autoriseren met Zenvoices.

De belangrijkste voordelen voor Exact Globe gebruikers

 • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
 • Scherpe tarieven
 • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
 • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
 • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
 • Overzichtelijke workflow
 • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Demonstratie plannen Contact opnemen

Hoe werkt Zenvoices met Exact Globe?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Exact Globe.

Facturen autoriseren met Zenvoices en Exact Globe

Zenvoices biedt Exact Globe gebruikers optioneel een overzichtelijke workflow voor het autoriseren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Desgewenst worden boekingen tijdens autorisatie in Exact Globe geblokkeerd voor betaling en na goedkeuring automatisch vrijgegeven.

Integratie met Exact Globe

Ingelezen facturen worden in Exact Globe geboekt als een in- of verkoopboeking, met het originele PDF boekingsdocument als bijlage.

Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Exact Globe.

Administraties, dagboeken, periodes, crediteuren, debiteuren, valuta, betalingscondities, btw-codes, grootboekrekeningen, projecten, kostenplaatsen, kostendragers, artikelen en medewerkers worden automatisch opgehaald uit Exact Globe.

Het is mogelijk om projectboekingen in Exact Globe te maken.

Op regelniveau kan op rapportagedatum geboekt worden. Maandfacturen kunnen automatisch gesplitst worden naar vierwekelijkse periodes.

Aan de slag met Zenvoices voor Exact Globe?

Exact Globe draait op een eigen server (on premise) bij jouw organisatie. Om te kunnen werken met Zenvoices voor Exact Globe is installatie van specifieke software vereist:

 • Exact Connectivity Client. Neem voor installatie, prijzen en voorwaarden contact op met je Exact reseller.
 • Zenvoices voor Exact Globe koppelingsoftware. Deze software wordt in samenwerking met je IT partner geïnstalleerd. Voor het uitvoeren en begeleiden van deze installatie berekenen wij € 495.

Maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Demonstratie plannen Contact opnemen

Werk je Exact Online? Raadpleeg voor meer informatie onze Exact Online pagina.

Over Exact

Exact is de marktleider in Nederland in business software met klanten over de hele wereld. Exact automatiseert een groot aantal bedrijfsprocessen en biedt gebruikers snelle en heldere cijfermatige ondersteuning. Zenvoices is voor gebruikers van Exact Online en Exact Globe de innovatieve partner voor automatische factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. Als gecertificeerd partner van Exact biedt Zenvoices de ideale aanvulling op Exact met automatische factuurverwerking. Onze gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) is voor veel Exact-gebruikers de reden om met Zenvoices te werken.

Raadpleeg voor meer informatie onze partnerpagina in het Exact App Center.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.