Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature: support medewerker (16 - 40 uur)

Heb jij een oplossingsgerichte mentaliteit en affiniteit met het voeren van financiële administraties? Als versterking van het Zenvoices support team zijn we op zoek naar een collega die gaat voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid. In deze zelfstandige functie is afwisseling gegarandeerd. De werktijden kunnen in overleg worden vastgesteld.

Wat doet Zenvoices?

Zenvoices ontwikkelt slimme software oplossingen voor factuurverwerking. Accountants- en administratiekantoren, mkb- en non profit organisaties profiteren dagelijks van onze oplossingen voor robotic invoice processing, scan & herken, UBL conversie, autorisatiemanagement en purchase to pay. Zenvoices werkt samen met alle bekende ERP- en boekhoudpakketten, zoals AFAS, e-Boekhouden.nl, Exact Online, Exact Globe, King, Twinfield, SnelStart, Reeleezee, Unit4 Multivers en Visma eAccounting.

Wie is Zenvoices?

Zenvoices bestaat uit een team van specialisten met een achtergrond in artificial intelligence, finance en purchase to pay processen. Zenvoices staat bekend om haar innovatieve insteek en snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak. Zenvoices werkt volgens de ISO 27001 norm (informatiebeveiliging) en de ISO 9001 norm (kwaliteitsmanagement). Ons kantoor is gevestigd in Bennekom.

Wie zoeken we?

Een doener die graag voor klanten onderzoekt hoe we voor hem/haar de beste oplossing kunnen bieden met onze software. Dit doe je door telefonisch en via chat/e-mail te overleggen met klanten en door middel van schermdeling ondersteuning te bieden. Je bent pro actief in operationele support, komt je afspraken na en analyseert wat ervoor nodig is om ons uitgebreide online helpcentrum nog completer te maken naar aanleiding van de vragen die onze klanten stellen. Is je dag nog niet vol? Dan is er volop ruimte om actief mee te werken aan de productie van instructie video’s.

Jouw werkplek

Ons kantoor is gevestigd in Bennekom, waar door meerdere collega’s dagelijks wordt gewerkt aan het verdere succes van Zenvoices. Als organisatie maken we volop gebruik van digitale mogelijkheden om met elkaar te werken, daardoor is het mogelijk om ook deels thuis te werken.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.
  • Een zelfstandige plek in een ambitieus team van een snelgroeiende organisatie.
  • Uitstekende begeleiding en volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), een eigen laptop en een bonusregeling.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent commercieel ingesteld, klantgericht en werkt gestructureerd.
  • Je hebt feeling met software en je bent bekend met financieel administratieve processen.
  • Je bent uitstekend in mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en je hebt een proactieve werkhouding
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Solliciteren?

Stuur dan een e-mail naar Wilco van Kasteren(wilco.van.kasteren@zenvoices.com) of klik op onderstaande button. Als je voldoet aan het profiel zullen we contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. Deze zal bij voorkeur via Microsoft Teams plaatsvinden. De procedure bestaat daarna uit minimaal twee vervolggesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan, jouw ambities worden besproken en een gesprek waarin je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Neem hiervoor contact op met Wilco van Kasteren via 085 3038853 of wilco.van.kasteren@zenvoices.com.

Recruiters opgelet! Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld, wij kunnen het prima zelf.