Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature | Marketeer (32 - 40 uur) | € 3000 – € 4250 per maand

Wij zijn Zenvoices, softwaremakers van slimme oplossingen rond factuurverwerking. Ons doel is om het factuurverwerkingsproces binnen mkb-bedrijven en in het bijzonder binnen accountantskantoren volledig te automatiseren met behulp van onze slimme, zelflerende (AI) software. Hard groeien en met plezier samenwerken, met elkaar én met onze klanten, dat is wat we dagelijks doen. Met de juiste drive in onze marketingcockpit kunnen we nog veel harder. Heb jij de energie en ambitie om deze belangrijke schakel te zijn in ons succesverhaal?

We zoeken zo’n alleskunner die écht weet hoe marketing werkt. Die budgetbewust online marketingcampagnes opstart, bewaakt en verbetert. Die weet wat het is om online én offline een community te creëren en daar toffe events voor organiseert. Iemand die alle activiteit op Linkedin in de gaten houdt en zelf ook reageert. Zo iemand die graag mogelijkheden onderzoekt en tegelijkertijd waakzaam, kritisch en gestructureerd werkt.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in commerciële richting (bijvoorbeeld CE) en een aantal jaar werkervaring in een (online) marketingfunctie. Je bent een opgewekte persoonlijkheid, supernieuwsgierig van aard en intrinsiek gemotiveerd om onze klanten en hun uitdagingen echt te begrijpen.

Je hoeft niet aangezwengeld te worden, want je bent van nature productief en één grote, wandelende ideeënfabriek. Als we tijdens het kennismakingsgesprek vragen naar praktijkvoorbeelden van succesvolle marketingacties die uit jouw koker komen dan schud jij zo talloze voorbeelden uit je mouw.

Je hebt aantoonbare ervaring met diverse marketingtools zoals Google Analytics, Google Ads, Hubspot, Adobe Photoshop/Illustrator/Indesign, etc. Heb je ook ervaring met SaaS, een digitaal B2B platform en/of met boekhouden/finance dan is dat een plus.

Wat ga je doen als Marketeer?

Als marketeer ben jij eindverantwoordelijk voor alle on- en offline marketingactiviteiten met als doel de naamsbekendheid van Zenvoices te vergroten, ons imago van klantgerichte innovator nog verder te versterken en natuurlijk leads voor Sales te genereren. Je bent hands-on, want in een start-up-to-scale-up is het heel veel zelf doen. Zelf teksten schrijven (bijvoorbeeld blogs, social posts en persberichten) en marketingmiddelen ontwerpen hoort bijvoorbeeld bij je dagelijkse takenpakket. Het opbouwen en onderhouden van een warme relatie met relevante (media)partners en het nauw samenwerken met externe partijen zoals ons online marketingbureau en freelance content creators valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.

Naast het uitvoeren van alle marketingactiviteiten zorg je voor een goede meetbaarheid van alle marketing efforts. Je analyseert en vertaalt de data van o.a. Google Analytics naar nieuwe acties op basis van de gestelde marketingdoelstellingen. Het is aan jou om het marketingbudget slim in te zetten, te bewaken en te verantwoorden. Begrippen als CRO, ROAS en ROI zijn jou niet onbekend. Je werkt in deze functie samen met de directie en rapporteert direct aan de CCO.

Wat krijg je van ons?

  • Een superleuk en gepassioneerd team. En niet alleen je support en salescollega’s zijn leuk, wij hebben ook de leukste developers aan boord. Met een overzichtelijke club mensen en korte lijnen bouwen we samen keihard aan het succes van Zenvoices;
  • Een mooi salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en jaarlijkse bonus;
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen om dat geld goed te besteden;
  • Lekkere kantoorkoffie, fruit op het werk en elke week gezamenlijke lunch;
  • Pingpong- en Mariokartcompetities, vrijdagmiddagborrels en toffe bedrijfsuitjes;
  • Lekker in je hoofd en lijfzaken zoals een bijdrage aan jouw sport of hobby, een coach als je daar behoefte aan hebt, maandelijks een stoelmassage op kantoor en 1 baaldag per jaar. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jij je 'zen' voelt, op het werk én thuis;
  • Veel aandacht voor en begeleiding bij jouw ontwikkeling;
  • Jaarlijks budget voor externe opleidingsmogelijkheden;
  • Start je werkdag hoe jij wilt: Ben jij al fris om 7:00 uur of begin je liever om 09:30 uur? Jij bepaalt;
  • We geloven in de kracht van fysieke samenwerking maar deel jouw week in zoals het beste past: thuis of op kantoor.

Over Zenvoices

Zenvoices is opgericht in 2016 met als doel slimme oplossingen voor automatische factuurverwerking aan te bieden. Inmiddels doen we dat naar grote tevredenheid van heel veel bedrijven. We verleggen steeds onze horizon en we gaan ervoor om (misschien wel samen met jou) marktleider te worden in onze branche. Niet door de grootste te zijn in aantal medewerkers, maar door slimme, snelle en effectieve oplossingen te blijven bedenken in samenspraak met onze gebruikers. We groeien momenteel hard en we gaan de komende tijd flink uitbreiden. We zijn volledig onafhankelijk en ondernemen vanuit een solide en financieel stabiele basis.

Zenvoices staat bekend om haar innovatieve insteek, haar snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven én een klantgerichte aanpak. Zenvoices is daarnaast ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) gecertificeerd en daar zijn we trots op. Ons kantoor is gevestigd in Bennekom.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Zin gekregen om je aan te sluiten bij ons mooie avontuur? Stuur dan een e-mail naar Anne-Marie Vos (anne-marie.vos@zenvoices.com) of klik op onderstaande button.

De procedure bestaat uit minimaal twee gesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan en jouw ambities worden besproken. Daarnaast vragen we je een casus uit te werken. Zijn we daarna allebei nog enthousiast dan volgt een eindgesprek waarin je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden.

Direct solliciteren

Heb je eerst nog vragen?

Die beantwoorden we graag. Neem hiervoor contact op met Anne-Marie Vos via 085 3038853 of anne-marie.vos@zenvoices.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.