Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature | Customer Support Specialist (24 - 40 uur) | € 2250 – € 3250 per maand

Wij zijn Zenvoices. Een snel groeiende fintech scale-up met grote ambities, gevestigd in het midden van het land. Ons doel is om het factuurverwerkingsproces binnen MKB-bedrijven en in het bijzonder binnen accountantskantoren volledig te automatiseren met behulp van onze slimme, zelflerende software. We zoeken gedreven mensen die met ons mee gaan op deze spannende reis.

Wat ga je doen als Customer Support Specialist?

Doordat steeds meer bedrijven kiezen voor de oplossingen van Zenvoices hebben we versterking nodig binnen ons dynamische customer support team. Als Customer Support Specialist ben je het eerste aanspreekpunt van bestaande en nieuwe klanten, gebruikers en partners per e-mail, chat en telefoon. Daarbij ben je vooral bezig met het beantwoorden van vragen. De vragen die voorbij komen zijn heel uiteenlopend, zowel technisch, inhoudelijk als commercieel van aard. Je denkt in oplossingen en geeft advies over hoe onze software het beste gebruikt kan worden. Als support specialist ben je het klankbord voor de klant en speel je hun wensen en behoeften door aan andere afdelingen zoals development en sales. Het gaat hier dus om eerste lijn support, maar we bieden ook de mogelijkheid om door te groeien naar een sales of consultant functie. Afhankelijk van jouw ambitie en ervaring.

Wie ben jij?

Als je energie krijgt van mensen helpen en problemen oplossen dan zijn we een match. Je hoeft geen werkervaring te hebben bij een softwareleverancier of SaaS-oplossing, want wij gaan je alles leren. Het helpt wel als je enige kennis van financiële administraties hebt en zelf ook met software hebt gewerkt. Je bent een opgewekte persoonlijkheid en zet je elke dag weer op volle kracht in om de klanten van Zenvoices blij te maken. Je weet daarbij de juiste vragen te stellen om tot de kern van de klantvraag te komen. Je bent van mening dat domme of vervelende vragen niet bestaan. Elke klantvraag beantwoord jij met een glimlach. Van nature ben je nieuwsgierig ingesteld en heb je veel enthousiasme om zelf te willen leren. Je hebt een prettige telefoonstem en bent communicatief zeer vaardig (zowel mondeling als schriftelijk). Beetje gevoel voor humor vinden we ook belangrijk, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Wat krijg je van ons?

  • Een superleuk en gepassioneerd team. En niet alleen je support en salescollega’s zijn leuk, wij hebben ook de leukste developers van Nederland aan boord. Met een overzichtelijk team en korte lijnen bouwen we samen keihard aan het succes van Zenvoices;
  • Veel aandacht voor en begeleiding bij jouw ontwikkeling;
  • Een mooi salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en jaarlijkse bonus;
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen om dat geld goed te besteden;
  • Lekkere kantoorkoffie, fruit op het werk en elke week gezamenlijke lunch;
  • Pingpong en Mariokart competities, vrijdagmiddagborrels en toffe bedrijfsuitjes;
  • Lekker in je hoofd en lijfzaken zoals een bijdrage aan jouw sport of hobby, een coach als je daar behoefte aan hebt, maandelijks een stoelmassage op kantoor en 1 baaldag per jaar. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jij je zen voelt, op het werk én thuis.

Over Zenvoices

Zenvoices is opgericht in 2016 met als doel slimme oplossingen voor automatische factuurverwerking aan te bieden. Inmiddels doen we dat naar grote tevredenheid van grote organisaties en midden- en kleinbedrijf. We verleggen steeds onze horizon en we gaan ervoor om (misschien wel samen met jou) marktleider te worden in onze branche. Niet door de grootste te zijn in aantal medewerkers, maar door slimme, snelle en effectieve oplossingen te blijven bedenken in samenspraak met onze gebruikers. We groeien momenteel hard en we gaan de komende tijd flink uitbreiden. We zijn volledig onafhankelijk en ondernemen vanuit een solide en financieel stabiele basis.

Zenvoices staat bekend om haar innovatieve insteek, haar snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven én een klantgerichte aanpak. Zenvoices is daarnaast ISO 27001 (informatiebeveiliging) en ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) gecertificeerd en daar zijn we trots op. Ons kantoor is gevestigd in Bennekom.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Denk je dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze ambities, stuur dan een e-mail naar Anne-Marie Vos (Anne-marie.vos@zenvoices.com) of klik op onderstaande button.

De procedure bestaat uit minimaal twee gesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan en jouw ambities worden besproken. Zijn we daarna allebei nog enthousiast dan volgt een eindgesprek waarin je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden.

Direct solliciteren

Heb je eerst nog vragen?

Neem hiervoor contact op met Anne-Marie Vos via 085 3038853 of anne-marie.vos@zenvoices.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.