Zenvoices logo
Zenvoices logo

Wie zijn wij?

Zenvoices bestaat uit een team van professionals op het gebied van het automatiseren van financieel administratieve processen. Samen is het onze missie om factuurverwerking en autorisatieprocessen voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie, big data en cloudapplicaties te combineren in eenvoudig te gebruiken software.

We staan bekend om onze innovatieve insteek en onze snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak.

Onze klanten zijn accountants, administratiekantoren en MKB-bedrijven. Onze software wordt ingezet voor het automatisch inlezen, boeken, autoriseren en archiveren van facturen.

Ons kantoor is gevestigd in Bennekom, centraal gelegen dichtbij de A12 en A50 nabij Wageningen, Ede en Veenendaal.

Nik

Het is onze missie om factuurverwerking en autorisatieprocessen zo makkelijk mogelijk te maken.

Nik Schuiling, oprichter van Zenvoices

Onze visie

Het automatiseren van factuurverwerking zal de komende jaren sterk in ontwikkeling zijn. Naast de opkomst van e-facturen speelt ook trend voor verdere automatisering van administratieve handelingen een belangrijke rol.

De volledige overgang naar e-facturatie zal echter nog jaren gaan duren. Tot die tijd zal Zenvoices ervoor zorgen dat ook niet e-facturen, zoals papieren facturen en PDF'jes, gemakkelijk verwerkt kunnen worden. Daarbuiten is volop aandacht voor betalingen en het volledig automatisch verwerken van alle soorten facturen (Robotic Process Automation).

Zenvoices wil met haar software een belangrijke rol spelen in de transitie naar volledige digitale verwerking. In onze visie blijft de mens een belangrijke rol in het proces innemen. Daarom geven we in onze software de gebruiker de regie. Of deze nu de voorkeur heeft voor veel handmatige controle of wil vertrouwen op het volledig geautomatiseerd laten verlopen van het proces van inkomende factuur tot boeking in het boekhoudpakket. Door te helpen met slimme toepassingen, nieuwe technologieën en dit te vertalen naar eenvoudig te gebruiken software dragen we bij aan het steeds makkelijker en sneller verwerken van facturen voor accountants en ondernemers.Zenvoices is op zoek naar talent!

Kom jij ons team versterken?
Vacatures bekijken

Het ontstaan van Zenvoices

Het idee voor Zenvoices ontstond in 2014. Vanuit ons werk voor diverse organisaties viel het op dat er veel tijd werd geïnvesteerd in administratieve werkzaamheden. Voornamelijk het verwerken van bonnen en facturen was voor betere automatisering vatbaar. Ondanks dat in de markt diverse oplossingen beschikbaar waren, was onze overtuiging dat het nog veel eenvoudiger, sneller en goedkoper moest kunnen. Het idee voor Zenvoices was geboren. Na de ontwikkeling hebben we in de periode 2015-2016 met de software waardevolle pilots gedraaid met enkele ondernemingen en administratiekantoren uit ons netwerk. Met hun feedback is het gelukt om in 2017 Zenvoices als betrouwbare gebruiksvriendelijke oplossing voor factuurverwerking in de markt te zetten.

Tot de dag van vandaag groeit Zenvoices door goed te luisteren naar gebruikers en actief te blijven investeren in de ontwikkeling van de software. Daardoor kunnen onze klanten dagelijks profiteren van snelle, eenvoudige en betrouwbare software voor het verwerken van facturen en tevens met een complete oplossing voor digitale autorisatie werken.