Zenvoices logo
Zenvoices logo

Het verhaal achter Zenvoices

Het idee voor Zenvoices ontstond al enkele jaren geleden. We moesten veel tijd steken in de administratie, zoals het verwerken van bonnen en facturen. Dat was niet onze 'core business', dat moet sneller en eenvoudiger kunnen, daarom ontwikkelden we Zenvoices. Na de ontwikkeling hebben we de software grondig getest en pilots gedraaid - het werkt fantastisch, precies zoals we voor ogen hadden: snel, eenvoudig en betrouwbaar!

Onze missie: factuurverwerking sneller en makkelijker maken!

Wie zijn wij?

 

Nik

Nik Schuiling, MSc

Oprichter & software ontwikkelaar

Brian

Brian Mulder

Adviseur & marketing

Wilco

Wilco van Kasteren

Adviseur & marketingZenvoices is op zoek naar talent!

Kom jij ons team versterken?
Vacatures bekijken

Onze visie

We verwachten dat het aantal e-facturen de komende jaren sterk zal gaan toenemen. Zenvoices wilt een belangrijke rol spelen in deze transitie en het handmatig verwerken van facturen totaal overbodig maken. Dit doen we, en blijven we doen, door nieuwe technologieën en innovaties op het gebied van kunstmatige intelligentie, big data en cloudapplicaties te combineren in eenvoudig te gebruiken software. Hierdoor kunnen we het verwerken van facturen steeds sneller en makkelijker maken voor accountants en ondernemers.

De volledige overgang naar e-facturatie zal echter nog jaren gaan duren. Tot die tijd zal Zenvoices ervoor zorgen dat ook niet e-facturen, zoals papieren facturen en PDF'jes, gemakkelijk verwerkt kunnen worden, hetzij in combinatie met e-facturen.

Zenvoices zal zich blijven onderscheiden van boekhoudsystemen en scan & herken oplossingen door factuurstromen daadwerkelijk volledig automatisch, dus zonder tussenkomst van een gebruiker, te verwerken. De rol van de gebruiker zal steeds meer gaan veranderen van het inboeken van facturen naar het controleren van het automatische factuurverwerkingsproces ('operating by exception').