menu

Zenvoices heeft een koppeling gelegd met het Belgische boekhoudpakket Octopus. Klanten die met Octopus werken profiteren nu van de uitgebreide automatiseringsmogelijkheden in Zenvoices. Lees het verhaal van Bert Callens hieronder.

In gesprek met Bert Callens

Om te weten hoe werken met Zenvoices in de praktijk gaat, spraken we met Bert Callens, oprichter van Digly. Met Digly helpt hij accountants in hun uitdaging in de digitale transformatie en maakt ze ‘future proof’. Zijn klanten zijn voornamelijk accountantskantoren, die hulp zoeken bij digitalisering of de stap willen maken naar automatisatie. Voorheen werkte Bert met een OCR en een scan en herken oplossing, maar hiermee kon hij niet automatiseren. Hij wilde af van de handmatige werkzaamheden en besloot daarom met Zenvoices te gaan werken. Omdat een groot deel van Berts klanten met Octopus werkt, was de komst van de koppeling tussen Zenvoices en Octopus erg gewenst.

Werken met Octopus

Een groot voordeel van Octopus is dat het een heel open pakket is. “De meeste pakketten zijn dichtgetimmerd en complex om mee te koppelen. De openheid en de weg naar connectiviteit, is de mindset bij Octopus die het mogelijk maakt om een digitale straat te kunnen creëren.” Dat maakt Octopus volgens Bert een leuk pakket om mee te werken. In die digitale straat hoort ook Zenvoices.

”Zenvoices is een goede tool om automatisatie te leren omarmen” – Bert Callens, Digly

De voordelen van Zenvoices

Zenvoices biedt uitgebreide mogelijkheden voor autorisatie en automatisatie en is klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL. “Zenvoices is een goede tool om automatisatie te leren omarmen” zegt Bert. Via diverse parameters kun je instellen om automatisch te boeken, zonder dat je de grip op het proces verliest. “Door dit volledig zelf in te stellen, heb je het zelf in de hand. De klant krijgt daar vertrouwen van.” Klanten van Bert verwerken met Zenvoices nu ongeveer 40% van de facturen automatisch, maar zijn doel is om dit uiteindelijk naar 70-80% te brengen.

Op naar de toekomst!

“Het is belangrijk dat ook in de toekomst de software continu wordt doorontwikkeld en versterkt voor optimalisatie van automatisatie.” Dan is 80% automatiseren een mooie doelstelling die met Octopus en Zenvoices waar kan worden gemaakt.