menu

De toegevoegde waarde van de mobiele Zenvoices app

Zenvoices sprak met accountant Gerbert Hupkens van GH Advies over het werken met Zenvoices en hoe hij en zijn klanten dit ervaren.

Over GH Advies

GH Advies is de handelsnaam waarmee Gerbert Hupkens voornamelijk actief is in de driehoek Apeldoorn-Deventer-Enschede. Zijn missie is het ondersteunen van ondernemers met allerlei bedrijfsmatige financiële vraagstukken. Al ruim 20 jaar is Gerbert actief met diensten op gebied van consultancy en accountancy. Met zijn activiteiten helpt Gerbert veel ondernemers, onder andere in de tweewielerbranche. Of het nu gaat om jaarverslagen, aangiftes of financieel management, Gerbert cruncht als accountant graag de cijfers tot een heldere en bruikbare output.

Achtergrond

Gerbert werkte eerder voor een franchiseorganisatie waar erg veel facturen verwerkt moesten worden. ‘’Ik ben op zoek gegaan naar de meest efficiënte manier om al die facturen te kunnen verwerken’’ vertelt Gerbert. Al snel kwam hij uit bij de oplossing: automatische factuurverwerking. Hij zocht naar een oplossing voor de administratieve verwerking en de mogelijkheid om alle informatie digitaal terug te kunnen vinden. ‘’Als ondernemers kom je vaak op veel plaatsen, je hebt een etentje of je moet tanken, overal verzamelen zich bonnetjes.’’ Ook dit deel van de administratie moet opgeslagen worden om overzicht te houden.

”Klanten zijn erg enthousiast over de mobiele Zenvoices app. Het gemak ervan is groot.”

Werken met Zenvoices

GH Advies maakt samen met klanten gebruik van Zenvoices. Een aantal klanten kunnen zelf inloggen en doen hun eigen boekhouding. ‘’Zij zijn over het algemeen erg tevreden. Tegenwoordig zijn we gewend dat alles heel snel moet gaan, waardoor het opvragen van een factuur vanuit het systeem soms wat langer lijkt te duren.’’ aldus Gerbert. Klanten zijn ook erg enthousiast over de mobiele app van Zenvoices, die te downloaden is voor Android en iOS. ‘’Het gemak ervan is groot’’ vertelt Gerbert. ‘’Het voordeel van de Zenvoices app is dat er geen extra kosten aan verbonden zijn, wat bij veel softwarepakketten wel zo is.’’

Waarom Zenvoices

Gerbert maakte eerst gebruik van een andere scan en herken oplossing, maar betaalde daar naar zijn mening veel voor. Op zoek naar een alternatief is Gerbert terecht gekomen bij Zenvoices. Na veel contact te hebben gehad met Zenvoices, is hij een proefperiode gestart. Gerbert was tevreden na de proefperiode en is toen een samenwerking aangegaan. ‘’De doorslaggevende reden om voor Zenvoices te kiezen was toch wel de prijs’’.

Daarnaast speelde ook de wijze van communicatie voor hem een belangrijke rol. ‘’Deze is fijn en persoonlijk’’ vertelt Gerbert. De communicatie met Zenvoices scoort wat hem betreft optimaal. Pas later realiseerde hij ook de waarde van de mobiele app van Zenvoices. Dit was in eerste instantie geen eis, maar bleek uiteindelijk een fijne bijkomstigheid. ‘’De Zenvoices app is makkelijk in gebruik en gratis te downloaden. Bonnen raken niet kwijt. De app heeft een grote toegevoegde waarde.’’

Toekomst

Gerbert is al erg digitaal ingesteld. Zijn doel is om zo effectief en efficiënt mogelijk te blijven werken door gebruik te maken van de toegevoegde waarde die de software biedt. Voor de toekomst ziet Gerbert nog kansen voor een eventuele koppeling met een rapporteringssysteem, wat dagelijks inzicht geeft in de statistieken van de onderneming. ‘’Er is altijd ruimte voor verbetering, maar met de mogelijkheden die Zenvoices biedt is het een interessante partij om mee te werken. Over de samenwerking ben ik uitermate tevreden’’, aldus Gerbert.