Zenvoices logo
Zenvoices logo

Slimme factuurverwerking voor Boekhoud Gemak en Multivers

Met Zenvoices verwerk je facturen sneller en makkelijker in Boekhoud Gemak. Zenvoices helpt je door middel van machine learning en cognitieve factuurherkenning om jouw factuurverwerking betrouwbaar te automatiseren. Je e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar je beveiligde Zenvoices administratie of uploadt deze via de Zenvoices app. Vervolgens bepaal je zelf of je de facturen na handmatige controle, of geheel automatisch op basis van jouw voorkeuren wilt verwerken in Boekhoud Gemak.

Let op: de genoemde oplossingen zijn ook beschikbaar voor Multivers (offline).

Probeer 30 dagen gratis Demonstratie plannen 085 3038853
Exact logo

Bekijk onze oplossingen voor Boekhoud Gemak gebruikers

Belangrijkste voordelen

 • Automatische verwerking van e-facturen, gescande en digitale facturen
 • Facturen en bonnen aanleveren per e-mail of met je mobiel via de Zenvoices app voor Android en iOS
 • Online archief conform archief- en privacywetgeving
 • Autoriseren van facturen voor betaling of boeking
 • Scherpe tarieven
 • Snelle doorlooptijd van aanlevering tot boeking, door realtime zelflerende factuurherkenning in de cloud
 • Koppelen met e-facturatienetwerken en EDI
 • Klaar voor de toekomst met ondersteuning voor e-facturen en UBL
 • Overzichtelijke workflow
 • Online support in een uitgebreid helpcentrum

Facturen digitaal autoriseren

Zenvoices biedt Boekhoud Gemak gebruikers een oplossing voor het digitaal goedkeuren van facturen. Zowel eenvoudige autorisatieprocessen als ook complexe varianten met meerdere niveaus en voorwaarden worden ondersteund. Autorisatie kan plaatsvinden via de webportal en/of mobiele app, waardoor inzicht en snelle doorlooptijd maximaal wordt gefaciliteerd.

Desgewenst worden tijdens autorisatie boekingen in Boekhoud Gemak geblokkeerd voor betaling en daarna automatisch vrijgegeven.

Interesse gewekt?

Snel, veilig en voordelig kun je het gemak van onze software voor slimme factuurverwerking ervaren. Start direct met een 30 dagen gratis proefperiode of maak een afspraak voor een persoonlijke demonstratie.

Werk je met de offline variant van Boekhoud Gemak? Dan is de WebAPI van Boekhoud Gemak benodigd en dient een installatie van onze koppelingssoftware uitgevoerd te worden op je server. Voor de installatie berekenen wij eenmalig € 572,25. De installatie van de koppeling wordt door Zenvoices samen met je IT partner gerealiseerd. Neem contact op om meer informatie hierover te ontvangen.

Contact opnemen

Hoe werkt Zenvoices?

Facturen en bonnen komen per e-mail, scan of via de smartphone app (beschikbaar voor iOS en en Android) binnen in je beveiligde Zenvoices omgeving. Hier kan je de facturen per stuk of in bulk selecteren om te verwerken tot een automatisch boekingsvoorstel. Na goedkeuring van het boekingsvoorstel wordt deze verwerkt in Boekhoud Gemak.

Zenvoices Premium integratie met Boekhoud Gemak

 • Ingelezen facturen worden in Boekhoud Gemak geboekt als een in- of verkoopboeking, met een link naar het Zenvoices archief.
 • Aangemaakte of gewijzigde crediteuren en debiteuren, worden direct aangemaakt of gewijzigd in Boekhoud Gemak.
 • Stamgegevens, zoals crediteuren, debiteuren en grootboekrekeningen worden automatisch opgehaald uit Boekhoud Gemak.
 • Boekingen kunnen tijdens autorisatie in Boekhoud Gemak geblokkeerd worden voor betaling en daarna automatisch worden vrijgegeven.
 • Bij het boeken heb je ook de mogelijkheid om aan te geven welk deel van het factuurbedrag in Boekhoud Gemak betaald moet worden op een g-rekening.

Over Boekhoud Gemak

Overal online inzicht in de financiële status van je onderneming en eenvoudig je administratie op orde houden, daar staat Boekhoud Gemak voor. Met persoonlijke dashboards biedt Boekhoud Gemak de inzichten die jij als ondernemer van belang vindt. Zenvoices biedt aansluitend daarop de oplossing voor factuurherkenning, factuurverwerking en autorisatie. De gebruiksvriendelijke workflow, scherpe tarieven en toegang via de mobiele app (Android & iOS) zorgen ervoor dat facturen sneller en eenvoudiger worden verwerkt in Boekhoud Gemak.

Exact heeft eind 2020 de producten Unit4 Accountancy en Unit4 Bedrijfssoftware inclusief Unit4 Multivers overgenomen van Unit4. Zenvoices ondersteunt ook deze (voormalige) Unit4 producten. Kantoor Gemak, Boekhoud Gemak, Multivers en Software Gemak zijn de Exact productnamen die sinds mei 2021 voor Unit4 accountancy & bedrijfssoftware oplossingen worden gebruikt.

Werk je al met scan & herken- of factuurverwerkingssoftware?

Overstappen naar Zenvoices is zeer eenvoudig! Vaak kunnen we je bestaande archief gemakkelijk importeren in Zenvoices, zodat geen historie verloren gaat. Ook kunnen we je medewerkers begeleiden om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen.