Zenvoices logo
Zenvoices logo

Veelgestelde vragen


Functionaliteit

Prijzen en abonnementen

 • Hoe betaal ik de abonnementskosten?

  Op de eerste dag van de maand ontvang je per e-mail een factuur voor de kosten van de voorgaande maand. Deze factuur wordt automatisch geïncasseerd van je bankrekening. Bij het afsluiten van je abonnement dien je hier eenmalig een machtiging voor te geven.

 • Wat is de looptijd en de opzegtermijn van het abonnement?

  Je kan het abonnement op elk moment opzeggen. Er is geen opzegtermijn.

 • Kan ik het aantal gebruikers, administratie en de aanvullende modules tussentijds wijzigen?

  Ja, je kan het aantal gebruikers en administraties tussentijds verhogen of verlagen. Aanvullende modules kun je tussentijds in- of uitschakelen.

 • Wat gebeurt er na afloop van de gratis proefperiode?

  Na afloop wordt het proefabbonement automatisch stopgezet. Ben je tevreden en wil je verder? Dan kan je een abonnement aanschaffen.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens na opzegging?

  45 dagen na beëindiging van het abonnement vernietigen we je gegevens. Dit is een geautomatiseerd proces. Voor die tijd kan je een volledige kopie van je gegevens opvragen.

 • Kan ik een kopie van mijn digitale archief opvragen bij opzegging?

  Ja, je kan je facturen handmatig downloaden of een kopie van je gegevens opvragen. In het laatste geval downloaden wij je archief en ontvang je een Zip bestand met alle gegevens. Hiervoor zijn de kosten eenmalig € 75.

 • Wat is een verwerkte factuur?

  Een verwerkte factuur is een ingelezen of handmatig geboekte factuur of bon.

 • Wanneer wordt een factuur in rekening gebracht?

  Een verwerkte factuur wordt in rekening gebracht op het moment dat een document ingelezen wordt vanuit Uploaden & inlezen in de Zenvoices portal. Hierop zijn twee uitzonderingen:

  1. PEPPOL facturen worden in rekening gebracht op het moment dat deze in een administratie binnenkomen.
  2. Werk je met de aanvullende module Robotic en maak je gebruik van automatiseringsregels? Dan wordt een verwerkte factuur in rekening gebracht op het moment dat een document ontvangen wordt in de betreffende administratie.

 • Hoeveel verwerkte facturen worden in rekening gebracht?

  Per 5 pagina's wordt een factuur in rekening gebracht, met een maximum van tien transacties per document.

 • Hoe wordt het aantal extra facturen berekend?

  Het totaal aantal inbegrepen facturen is 50 * het aantal administraties. Verwerk je in een maand meer dan het totaal aantal inbegrepen facturen? Dan worden er extra facturen in rekening gebracht.

  Voorbeeld: je hebt 5 administraties. Het aantal inbegrepen facturen per maand is 5 * 50 = 250 facturen. Je verwerkt in een maand 300 facturen. Er worden dan 300 - 250 = 50 facturen extra in rekening gebracht.

 • Kan ik nog aanvullende kosten verwachten?

  Nee, tenzij je boekhoudsoftware draait op je eigen server. In dit geval is het nodig dat eenmalig onze koppeling op je server geïnstalleerd wordt. Neem contact op voor meer informatie hierover.

Veiligheid & privacy

Overige