Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature | Support Specialist (24 - 40 uur) | Bennekom

Zenvoices is op zoek naar jou!

Wegens de groei van onze organisatie zijn we per direct op zoek naar een Support Specialist. Je ondersteunt klanten bij vragen over onze software en helpt ze vanuit jouw expertise. Vind je het leuk om in een kleine organisatie met een informele werksfeer professioneel werk te leveren? Regeer dan op deze vacature!

Onze missie

Zenvoices is opgericht in 2016 met het idee om slimme oplossingen voor automatische factuurverwerking aan te bieden. Inmiddels doen we dat naar grote tevredenheid van grote- en kleine organisaties, maar ook in samenwerking met accountantskantoren en boekhoudkantoren. Zenvoices staat niet stil en wil de komende jaren verder groeien richting marktleiderschap met mooie oplossingen die samen met de klanten worden bedacht. Meer over onze organisatie lees je hier.

Support Specialist

Als Support Specialist heb je intensief contact met (potentiële) klanten, gebruikers en partners. Dit kan telefonisch zijn, maar ook per chat of e-mail. Je bent er om klanten te helpen en te adviseren over hoe zij hun werkwijze binnen onze software kunnen vereenvoudigen. Naast het beantwoorden van vragen, probeer je proactief in te spelen op de wens van de gebruiker. De situatie is per klant verschillend en dit zorgt voor afwisseling in je werkzaamheden. Zo kan het zijn dat je betaalde ondersteuning biedt aan een klant door middel van schermdeling via Microsoft Teams of een online demonstratie geeft om een potentiële klant te informeren over de mogelijkheden van de software. Daarnaast houd je het helpcentrum up-to-date door af en toe een helpartikel te schrijven en stel je verbeteringen in de software of werkwijze voor. Er is geen belscript of maximale tijd per ticket en we doen niet aan micro managen. In het team heb je de vrijheid om zelf invulling te geven aan je werk én tussen de werkzaamheden door kun jij werken aan jouw tafeltennis of Mario Kart skills.

Werken bij Zenvoices

Ons kantoor is gevestigd in Bennekom. Jouw werkplek lijkt zeker geen callcenter. Je werkt in een team met een klein aantal specialisten aan de hoogste klanttevredenheid. Zenvoices is een ambitieuze organisatie met een platte organisatiestructuur. Je bent inhoudelijk betrokken bij veel facetten in het bedrijf en er heerst een informele sfeer waar je 100% jezelf kunt zijn. We vinden het belangrijk dat er een persoonlijke klik is en dat je bij ons doet wat je écht leuk vindt.

Jij bent iemand die:

 • Affiniteit heeft met software;
 • Beschikt over goede gesprekstechniek, zodat je tot de kern van de klantvraag kunt komen;
 • Oplossingsgericht is en het leuk vindt om mee te denken met de klant;
 • Beschikt over goede schriftelijke- en mondelinge beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis goed kan overdragen;
 • Gedreven is en verantwoordelijkheid neemt;
 • Beschikbaar is voor 24 tot 40 uur per week;
 • Proactief, leergierig en zelfstandig is;
 • Veel lacht :).

Ben je nog niet thuis in de software? Maak je geen zorgen, we leiden je graag op tot een echte Support Specialist. Het belangrijkste is jouw enthousiasme, empathie en communicatievaardigheid. De rest leren wij je. Wel verwachten we dat je goed kan omgaan met software en kennis over onze software snel tot je neemt.

Wat wij jou bieden:

 • Een ambitieus, snelgroeiend én gezellig team;
 • Een uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Salaris afhankelijk van ervaring, indicatie € 2200 – € 3200 per maand (op basis van fulltime);
 • Een interessante bonusregeling en reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime) en de mogelijkheid om dagen bij te kopen;
 • Uitstekende begeleiding en de mogelijkheid om je via GoodHabitz te blijven ontwikkelen;
 • Als organisatie maken we volop gebruik van digitale mogelijkheden om met elkaar te werken, daardoor is het mogelijk om in overleg ook deels thuis te werken.

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Denk je dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze ambities, stuur dan een e-mail naar Nik Schuiling (nik@zenvoices.com) of klik op onderstaande button.

De procedure bestaat uit minimaal twee vervolggesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan, jouw ambities worden besproken en een eindgesprek waarin je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Neem hiervoor contact op met Nik Schuiling via 085 3038853 of nik@zenvoices.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.