Zenvoices logo
Zenvoices logo

Vacature: sales professional (32 - 40 uur)

Zenvoices is een jong bedrijf dat slimme software oplossingen ontwikkelt voor factuurverwerking. Onze klanten zijn accountants- en administratiekantoren, mkb- en non profit organisaties. Zij profiteren dagelijks van onze oplossingen waarmee facturen en bonnen snel, makkelijk en betrouwbaar digitaal kunnen worden verwerkt.

Sales professional bij Zenvoices

Als Sales professional binnen Zenvoices denk je mee op gebied van commercie, sales en business development in de organisatie. Binnen een klein team ga je aan de slag om het commerciële succes van Zenvoices verder uit te bouwen. Je denkt mee over het inzetten van marketingcampagnes, analyseert het effect daarvan en overlegt de actiepunten. Samen met je supportcollega's kijk je dagelijks naar lopende zaken en beoordeel je welke acties ondernomen moeten worden om te blijven verbeteren. Je legt in deze functie verantwoording af aan het management van Zenvoices.

Jij hebt:

 • Een proactieve houding en je bent commercieel ingesteld.
 • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatie.
 • Een enthousiaste, toegankelijke en betrouwbare persoonlijkheid.
 • 3 tot 5 jaar ervaring in een commerciële functie.

Jij vindt het leuk om:

 • Jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Jouw presentatiekwaliteiten te gebruiken in bijvoorbeeld webinars en video's.
 • In contact te staan met (potentiële) klanten.
 • Te werken binnen een groeiende onderneming in een innovatieve markt.
 • Resultaatgericht en zelfstandig te werken.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheden en perspectief.
 • Een zelfstandige plek in een ambitieus team van een snelgroeiende organisatie.
 • Uitstekende begeleiding en volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime), een eigen laptop en een interessante regeling om met het team bonussen te verdienen.
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

Wie worden jouw collega's?

Zenvoices bestaat uit een team van specialisten die elk in hun eigen vakgebied een bijdrage leveren aan de groei van de organisatie. Zenvoices staat bekend om haar innovatieve insteek en snelle en betrouwbare software, in combinatie met scherpe tarieven en een klantgerichte aanpak. Zenvoices werkt volgens de ISO 27001 norm (informatiebeveiliging) en de ISO 9001 norm (kwaliteitsmanagement).

Jouw werkplek

Ons kantoor is gevestigd in Bennekom, waar door meerdere collega’s dagelijks wordt gewerkt aan het verdere succes van Zenvoices. Als organisatie maken we volop gebruik van digitale mogelijkheden om met elkaar te werken, daardoor is het mogelijk om ook deels thuis te werken.

Solliciteren?

Stuur dan een e-mail naar Wilco van Kasteren (wilco.van.kasteren@zenvoices.com) of klik op onderstaande button. Als je voldoet aan het profiel zullen we contact met je opnemen voor een eerste kennismaking. Deze zal bij voorkeur via Microsoft Teams plaatsvinden. De procedure bestaat daarna uit minimaal twee vervolggesprekken waarin dieper op de functie wordt ingegaan, jouw ambities worden besproken en een gesprek waarin je arbeidsvoorwaarden worden afgestemd. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure zal screening uitgevoerd worden.

Direct solliciteren

Heb je vragen?

Neem hiervoor contact op met Wilco van Kasteren via 085 3038853 of wilco.van.kasteren@zenvoices.com.

Recruiters opgelet! Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld, wij kunnen het prima zelf.